Το Grexit διώχνει Λιβάγια, ύποπτο "like" από Γκαρθία!

Τι θα συμβεί με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές σε περίπτωση Grexit και η... ανησυχία για το... ευρωπαϊκό μέλλον τους. Το "like" του Γκαρθία σε... φευγάτο προπονητή, το πρόβλημα που μπορεί να προκύψει με την οψιόν του Λιβάγια και ποιες ομάδες της Μπουντεσλίγκα έβαλαν στη λίστα τους τον Πέλκα.

Το Grexit διώχνει Λιβάγια, ύποπτο "like" από Γκαρθία!
livaja pelkas garcia EUROKINISSI

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο... πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΗΤΡΑ ΛΙΒΑΓΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗGREXIT

Σύμφωνα με τον “Τρελό του... χωριού” τηςSportday, τοgrexitθα στερήσει από την ΑΕΚ τον... Μάρκο Λιβάγια! Για την ακρίβεια η Ένωση δεν θα μπορέσει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από την Λας Πάλμας από τον Ιούνιο και μετά. Οπότε θα πρέπει να το κάνει πριν από την ενδεχόμενη αποβολή...

ΒΛΑΧΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙ – ΚΙΒΡΑΚΙΔΗΣ

Στην ίδια στήλη τηςSportday διαβάζουμε πως φαβορί για την επόμενη ομάδα του Βαλεντίνου Βλάχου είναι ο... Ατρόμητος. Ο δεξιός μπακ δεν μένει στον Πανιώνιο (του έκαναν προσφορά με λιγότερα λεφτά από ότι παίρνει τώρα) και ο Ατρόμητος είναι ο πιο πιθανός προορισμός. Με την προϋπόθεση πάντως να πουληθεί πρώτα ο Κιβρακίδης.

Για την ιστορία πάντως οι δύο μπακ έχουν τον ίδιο ατζέντη, τον Πάνο Γαλαριώτη...

ΤΕΣΣΕΡΙΣ... ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΕΛΚΑ, ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ Ο ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ της Γάταςφιλοξενεί πολλά και... διαφορετικά παρασκήνια. Ας πάρουμε μια "τζουρα":

-- Ο Τσιγκρίνσκι μένει στην ΑΕΚ, παρότι είχε προτάσεις με καλύτερα λεφτά τόσο από Γαλλία, Τουρκία (Σιβασπορ), Ντιναμό Κιέβου αλλά και Ελλάδα(Ολυμπιακός;)! Μάλιστα με τα λεφτά του νέου του συμβολαίου έχουν αποφασίσει μαζί με την σύζυγό του να αγοράσουν σπίτι στα νότια προάστια!

-- Ανόβερο, Χέρτα και Αιντραχτ Φρανκφούρτης και Στουτγκάρδη είναι οι ομάδες της Μπουντεσλίγκα, που έχουν στην καλοκαιρινή μεταγραφική τους λίστα τον Δημήτρη Πέλκα. Το ότι είναι aggressive, παίζει κάθετα και πάει ευθεία στην εστία του είναι από τα προσόντα του που αρέσουν στους Γερμανούς...

-- Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει με τις συνέπειες για το ελληνικό ποδόσφαιρο ενός ενδεχόμενουgrexit.Γράφτηκεπως σε αυτή την περίπτωση οι Έλληνες ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν... εγκλωβισμένοι εντός συνόρων, σε αντίθεση με τους ξένους που θα μπορούν να φύγουν. Η στήλη αποτάνθηκε σε γνωστό Έλληνα μάνατζερ, προκειμένου να μας διαφωτίσει: " το εργατικό δίκαιο δεν επηρεάζεται, άρα η ελεύθερη μετακίνηση ποδοσφαιριστών ισχύει. Θα εκδίδει προσωρινά δελτία η ΦΙΦΑ μέχρι να λυθεί το θέμα. Στην περίπτωση τουgrexit,λοιπόν, η εισαγωγή ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα θα επηρεαστεί, όχι η εξαγωγή"!

ΤΑ... ΕΣΠΑΣΕ ΜΕ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΟΓΩ ΛΑΙΦΗ

Σύμφωνα με τα RED FILESστον Κόκκινο Πρωταθλητή , οι σχέσεις Ολυμπιακού και Σταντάρ Λιέγης είναι πλέον κακές, λόγω της άρνησης της βελγικής ομάδας να επιστρέψει τον Κώστα Λαϊφη στους "ερυθρόλευκους" πριν από λίγους μήνες, όταν καιγόντουσαν για στόπερ. Βέβαια όπως έχει αποκαλύψει το Contra.grη Σταντάρ είχε αποφασίσει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του διεθνή Κύπριου αμυντικού, ώστε μετά να τον μοσχοπουλήσει με υπεραξία...

Στην ίδια στήλη πάντως... αποκαλύπτεται και τετ α τετ που είχαν στου Ρέντη για αρκετή ώρα οι Βρέντζος, Μαρίν. Και γενικότερα πως στο προπονητήριο του Ολυμπιακού αποτέλεσαν κεντρικό θέμα συζήτησης οι εξελίξεις μεFIFA, UEFAκαι το ενδεχόμενο αποβολής του ελληνικού ποδοσφαίρου από τις διεθνείς διοργανώσεις. Φυσιολογικό αφού ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με πολλούς ξένους και υψηλά συμβόλαια...

ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΓΙΑ FIFA Ο... ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Σύμφωνα με τον έγκυρο Πληροφοριοδότης της Ωρας για τηνFIFAθα αποτελέσει... βαρόμετρο για τοgrexit, όσον αφορά στη τελική της απόφαση στα τέλη Μαΐου, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας που θα προηγηθεί. Στην περίπτωση βέβαια που φιναλίστ θα είναι ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Το αντάμωμα ξανά των δυο "δικεφάλων", τα όσα θα ειπωθούν, συμβούν εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, πριν, στη διάρκεια και μετά την λήξη του Τελικού θα παίξουν καταλυτικό ρόλο για την τύχη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με την στήλη θα αποτελέσει ενδεχομένως και την τελευταία ελπίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου η αποβολή να γίνει με αναστολή και να μην μπει έτσι στην απομόνωση.

ΤΟ... ΥΠΟΠΤΟ "LIKE" ΤΟΥ ΓΚΑΡΘΙΑ

Ο Όσκαρ Γκαρθία διατηρεί λογαριασμό στο Twitter και είναι αλήθεια πως δεν τον χρησιμοποιεί και τόσο συχνά. Ο ΚΛΙΚΑδόρος στην Livesport , όμως, είδε ένα... like του Ισπανού στον γιο του Γιόχαν Κρόιφ, Ζόρντι, που μπορεί να λέει πολλά, ίσως και τίποτα.

Ο Ζόρντι αποχώρησε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά από έξι χρόνια και ο τεχνικός του Ολυμπιακού πάτησε... like στην ανάρτηση του. Γιατί το αναφέρει η στήλη; Γιατί στην Ισπανία θεωρούν πως θα συνεχίσει ως τεχνικός διευθυντής στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ομάδα που σύμφωνα με τους Ίβηρες θέλει και τον Γκαρθία!

News 24/7

24MEDIA NETWORK