Πάρτι στο Twitter με το... ανδρικό μόριο στο κεφάλι του Πάντεφ!

Ο Γκόραν Πάντεφ έμεινε στο χορτάρι μόλις 39 λεπτά κόντρα στην Ουντινέζε και πρόλαβε να ξεχωρίσει. Αιτία το περίεργο σχήμα που "δημιουργήθηκε" στο κεφάλι του (PHOTO)!

Genoa's Goran Pandev touches his head during a Serie A soccer match against Fiorentina at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Saturday, Sept. 12, 2015. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi)
Genoa's Goran Pandev touches his head during a Serie A soccer match against Fiorentina at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Saturday, Sept. 12, 2015. (AP Photo/Fabrizio Giovannozzi) AP

Έχοντας πατήσει τα 34 χρόνια ζωής ο Γκόραν Πάντεφ βρίσκεται στη δύση της ποδοσφαιρικής καριέρας του ωστόσο καταφέρνει ακόμα και τώρα να "συζητείται" έστω και για λόγους όχι απόλυτα ποδοσφαιρικούς...

Τρανό παράδειγμα το ματς της Ουντινέζε με την Τζένοα το απόγευμα της Κυριακής, με τους Γενοβέζους να μένουν από το 37' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπερτολάτσι και τον Σκοπιανό φορ να "θυσιάζεται" για να μπει μέσος στο ματς.

Τότε ήταν που ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε από κοντά, με πολλούς να εστιάζουν στο κεφάλι του Πάντεφ όπου τα αραιά μαλλιά του σχημάτισαν ένα... ανδρικό μόριο!

Περιττό να ειπωθεί πως η εικόνα του έμπειρου στράικερ έκανε το γύρο του κόσμου, με τους χρήστες των social media να μη χάνουν την ευκαιρία για τρολάρισμα!

Photo Credits: AP Photo/Fabrizio Giovannozzi

News 24/7

24MEDIA NETWORK