"Πάρτι" στο Twitter με το εκκεντρικό ντύσιμο του Ναϊνγκολάν!

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση της Ρόμα με ένα... ιδιαίτερο ενδυματολογικό στιλ και ο Άλισον δεν έχασε την ευκαιρια να "εκθέσει" τον Βέλγο (PHOTO)!

Roma's Radja Nainggolan celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Radja Nainggolan celebrates after scoring his side's third goal during a Serie A soccer match between Roma and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Sunday, May 14, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Έχει συνηθίσει τους φανς της Ρόμα και όχι μόνο με τις ακραίες συμπεριφορές του αλλά και με την αγάπη του για το τσιγάρο και το κάπνισμα, όμως δεν είναι μόνο αυτά τα μοναδικά.... κουσούρια του Ρατζά Ναϊνγκολάν.

Ο Βέλγος διεθνής άσος αρέσκεται πολλές φορές να ντύνεται ιδιαίτερα και αυτό έγινε και την Παρασκευή με "κερδισμένους" τους φανς του, που είχαν την ευκαιρία να τον δουν μέσω μία φωτογραφίας που ανέβασε στα social media ο Άλισον Μπέκερ.

Ο κίπερ των "τζαλορόσι" είδε τον Ναϊνγκολάν με το νέο εκκεντρικό ενδυματολογικό λουκ με το οποίο "έσκασε μύτη" στο προπονητικό κέντρο της Ρόμα και ανέβασε τη σχετική φωτογραφία, κάνοντας το εξής σχόλιο: "Τι στιλ". Τα σχόλια δικά σας...

"Πάρτι" στο Twitter με το εκκεντρικό ντύσιμο του Ναϊνγκολάν!
"Πάρτι" στο Twitter με το εκκεντρικό ντύσιμο του Ναϊνγκολάν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK