Έχει πάρει ήδη η Μπαρτσελόνα το Champions League;

Η Μπαρτσελόνα έχει πάρει ήδη το Champions League; Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε σωστά την Premier League; Ο τελικός κυπέλλου πρέπει να καλυφθεί από την TV; Ο Λουτσέσκου πρέπει να φύγει απ' τον ΠΑΟΚ; Όλες οι απαντήσεις στο Pod-όσφαιρο.

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between FC Barcelona and Liverpool at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, May 1, 2019. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο ο Κώστας Μπράτσος και ο Λευτέρης Ελευθερίου απονέμουν το τρόπαιο του Champions League στην Μπαρτσελόνα, ενώ ο Ηλίας Αναστασιάδης μασάει τα λόγια του με τις προβλέψεις (και) σε Premier League.

Στο 'μικροσκόπιο' η διαφορά επιπέδου Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, ενώ πέφτουν και ρηξικέλευθες ιδέες για το πώς πρέπει να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας. Τέλος, γίνεται συζήτηση για το αν πρέπει να φύγει ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τον ΠΑΟΚ.

1ο μέρος: Γνωρίζουμε από τώρα τον νικητή του Champions League;

2ο μέρος (6:59): Ποιος τελικά έπρεπε να πάρει τη φετινή Premier League;

3ο μέρος (13:15): Πρέπει να καλυφθεί από την τηλεόραση ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας;

4ο μέρος (18:03): Θα φεύγατε για εξωτερικό στη θέση του Ραζβάν Λουτσέσκου;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του Soundcloud ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify και στο iTunes και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε.

Photo credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK