Θέλουν οι παίκτες της Εθνικής να διώξουν τον Αναστασιάδη;

Οι διεθνείς χάνουν για να απολυθεί ο Άγγελος Αναστασιάδης; Το Pod-όσφαιρο απαντά στο μεγάλο ερώτημα που προέκυψε από τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, αποφασίζει αν θα κάνει το three-peat η Χιλή, πανηγυρίζει για το 13-0 και επιλέγει τον καλύτερο μεταξύ Πολ Πογκμπά και Κρίστιαν Έρικσεν.

Θέλουν οι παίκτες της Εθνικής να διώξουν τον Αναστασιάδη;
EUROKINISSI SPORTS

Στο νέο επεισόδιο του Pod-όσφαιρο οι Γιώργος Περπερίδης, Λευτέρης Ελευθερίου και Κώστας Μπράτσος καταπιάνονται με τα στραπάτσα της Εθνικής Ελλάδας και προσπαθούν να εξηγήσουν αν όντως οι διεθνείς θέλουν να διώξουν τον Άγγελο Αναστασιάδη. Στο 'μικροσκόπιο' βρίσκεται και το Copa América, με τη Χιλή να ετοιμάζεται να χάσει το στέμμα της σε παιχνίδι που θα τελειώσει με 9 παίκτες, ενώ συζήτηση γίνεται και για το αν είναι προκλητικό να πανηγυρίζεις ένα 13-0 επί της Ταϊλάνδης (γυναικών ή αντρών). Τέλος, αποφασίστηκε ποιος μέσος εκ των Πολ Πογκμπά και Κρίστιαν Έρικσεν πρέπει να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

1ο μέρος: Οι παίκτες της Εθνικής παίζουν έτσι για να διώξουν τον Αναστασιάδη;

2ο μέρος (7:29): Θα κάνει το three-peat η Χιλή στο Copa América;

3ο μέρος (13:20): Είναι σωστό να πανηγυρίζεις γκολ έξαλλα σε νίκες 13-0 όπως στο ΗΠΑ - Ταϊλάνδη;

4ο μέρος (18:27): Πολ Πογκμπά ή Κρίστιαν Έρικσεν για τη Ρεάλ Μαδρίτης;

Για να μη χάνετε το Pod-όσφαιρο του Contra.gr κάντε εύκολα subscribe στο κανάλι του Soundcloud ή ακολουθήστε τη λίστα του στο Spotify και στο iTunes και ακούστε τις εκπομπές όπου κι αν βρίσκεστε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK