19η αγ.: Επέστρεψε στα γκολ ο Σαμαράς

Ενα μήνα είχε να βρει δίχτυα ο Γιώργος Σαμαράς, επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, ωστόσο όταν το έπραξε, έδωσε και τη νίκη στη Σέλτικ. Ο Ελληνας διεθνής οδήγησε τους "Καθολικούς" στη νίκημε (3-0) επί της Φόλκερκ εκτός έδρας για την 19η αγωνιστική της σκοτσέζικης Premiership, την πρώτη μετά από δύο γκέλες στο πρωτάθλημα.

19η αγ.: Επέστρεψε στα γκολ ο Σαμαράς
Η ομάδα του Γκόρντον Στράχαν δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στους γηπεδούχους που εντός έδρας συνηθίζουν να προκαλούν προβλήματα στον αντίπαλο. Ο Σαμαράς έχασε μία σπουδαία ευκαιρία στο 44ο λεπτό, ωστόσο επανόρθωσε τέσσερα αγωνιστικά λεπτά πιο μετά, όταν μετά από εκτέλεση πλάγιου και σέντρα του Σκοτ Μακντόναλντ, βρέθηκε ανενόχλητος στη μικρή περιοχή και δεν λάθεψε. Το γκολ αποδείχθηκε καθοριστικό σε ακόμα μία διόλου πειστική εμφάνιση των φιλοξενουμένων, που πήραν το "τρίποντο" (στις καθυστερήσεις σκόραραν και οι Κούκι Μιζούνο και Μακντόναλντ)και διατηρήθηκαν τέσσερις βαθμούς μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Με τον Κρις Μπόιντ να βρίσκει ακόμα μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, οι Ρέιντζερς έφτασαν στη νίκη με 1-0 επί της Χιμπέρνιαν και παραμένουν στο κυνήγι της κορυφής και της Σέλτικ. Το παιχνίδι του "Αϊμπροξ Παρκ" ήταν μονόπλευρο, με τους "Διαμαρτυρόμενους" να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, αλλά να τις σπαταλούν είτε λόγω αστοχίας, είτε λόγω του Ιβ Μα Καλαμπέ των φιλοξενουμένων. Η υπεροχή της ομάδας του Γουόλτερ Σμιθ "καρποφόρησε" στο 61ο λεπτό με εκπληκτικό "ψαλιδάκι" του Μπόιντ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Αλαν Μακγκρέγκορ, έπιασε για πρώτη φορά την μπάλα! Με τους φιλοξενούμενους ουσιαστικά απόντες από το ματς, η νίκη δεν χανόταν για τους Ρέιντζερς που πήραν την όγδοη εντός έδρας νίκη τους.

Τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής

Χάμιλτον-Μάδεργουελ 2-0
Χαρτς-Νταντί Γιουνάιτεντ 0-0

Ινβερνές-Αμπερντίν 0-3
Κιλμάρνοκ-Σεντ Μίρεν 0-1
Ρέιντζερς-Χιμπέρνιαν 1-0
Φόλκερκ-Σέλτικ 0-3



News 24/7

24MEDIA NETWORK