X

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία μας και των συνεργατών μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν από τη συγκατάθεσή σας ή να αρνηθείτε να δώσετε τη συγκατάθεσή σας. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις μας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο.

2006-2019: Το μαλλί του Φελαϊνί μέσα από 15 φωτογραφίες

Αποχαιρετούμε την αφάνα του Μαρουάν Φελαϊνί με 15 φωτογραφίες από την εξέλιξη του look του Βέλγου μέσου. Από το... στρατιωτικό κούρεμα του 2006, στα ράστα του 2009 και στην ξανθή αφάνα του 2016.

AP PHOTO/JON SUPER

Τέλος εποχής. RIP αφάνα. Ή αλλιώς, 'νέο έτος, νέο λουκ', όπως έγραψε ο Μαρουάν Φελαϊνί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν προκάλεσε σοκ με τις 3 φωτογραφίες που ανέβασε. Σε καμία εξ αυτών δεν υπήρχε πια η περίφημη αφάνα του.

Μία ημέρα πριν από τη συμπλήρωση 31 ετών ζωής, ο διεθνής Βέλγος αποχωρίστηκε τη διάσημη κόμη του και έδωσε τροφή για flashback, τότε που... μεσουρανούσε με ΑΥΤΟ το μαλλί.

Το Contra.gr θυμήθηκε αυτές τις ένδοξες μέρες, μέσα από 15 φωτογραφίες από το μακρινό 2006 μέχρι και το τώρα.

Η μεταμόρφωση του Φελαϊνί μέσα στον χρόνο

AP PHOTO/ALAIN SPRIMONT
AP PHOTO/PETER DEJONG
AP PHOTO/PAUL THOMAS
AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT
AP PHOTO/ALEXANDER MYSYAKIN
AP PHOTO/TIM HALES
AP PHOTO/VADIM GHIRDA
AP PHOTO/CLINT HUGHES
AP PHOTO/JON SUPER
AP PHOTO/BENOIT DOPPAGNE
AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH
AP PHOTO/ MICHEL SPINGLER
AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Photo credits: AP Photo/Peter Dejong, Paul Thomas, Clint Hughes, Geert Vanden Wijngaert, Jon Super, Benoit Doppagne, Jon Super, Michel Spingler, Kirsty Wigglesworth, Rui Vieira, Frank Augstein, Tim Hales, Alain Sprimont, Alexander Mysyakin, Vadim Ghirda

24MEDIA NETWORK