3η αγωνιστική: Κορυφή για τρεις

Τρεις είναι οι συγκάτοικοι της κορυφής του νοτίου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μετά το πέρας της τρίτης μέρας. Το γκρουπ της… Τετάρτης (5/10), ανέδειξε τον Μεσσηνιακό, ο οποίος κέρδισε 1-0 το Κερατσίνι, ενώ επτά βαθμούς έχουν και οι Αστέρας Τρίπολης, Λήλας.

3η αγωνιστική: Κορυφή για τρεις
Τρεις είναι οι συγκάτοικοι της κορυφής του νοτίου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μετά το πέρας της τρίτης μέρας. Το γκρουπ της… Τετάρτης (5/10), ανέδειξε τον Μεσσηνιακό, ο οποίος κέρδισε 1-0 το Κερατσίνι.

Από αυτό της Κυριακής (9/10), οι κερδισμένοι ήταν δύο. Κατ’ αρχήν ο Λήλας, ο οποίος πέρασε σαν σίφουνας από τον Βύρωνα, επικρατώντας με 3-0 του Απόλλωνα. Η ομάδα της Χαλκίδας παραμένει αήττητη μετά από τρεις αγώνες και έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς.

Τόσους έχει και ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος όμως στραβοπάτησε αυτή τη φορά, αφού έμεινε στο 1-1 με τον Αχαρναϊκό. Μάλιστα, ο αγώνας σημαδεύτηκε από ένα δυσάρεστο περιστατικό, όταν ο Παπαδόπουλος των φιλοξενουμένων ένιωσε μία αδιαθεσία, εν τούτοις ο Γιάννης Πετράκης είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές, με αποτέλεσμα ο παίκτης να παραμείνει εντός αγωνιστικού χώρου.

Λία λεπτά αργότερα, όμως, κατέρρευσε. Απαντες τρομοκρατήθηκαν, ωστόσο στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς μία λιποθυμία. Ο παίκτης οδηγήθηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου του Μενιδίου, από όπου παρακολούθησε το υπόλοιπο του αγώνα.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Αχαϊκή-Παναιτωλικός 1-1
Μεσσηνιακός-Κερατσίνι 1-0

Εθνικός-Αιολικός 2-0
Άγιος Δημήτριος-Θύελλα Πατρών 3-0
Απόλλων Αθηνών-Λήλας 0-3
Αχαρναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-1
Ατσαλένιος-Διαγόρας 2-0
Βύζας Μεγάρων-Ιωνία 2000 2-0





News 24/7

24MEDIA NETWORK