3η αγωνιστική: Πρώτη και αήττητη η Καστοριά

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Καστοριάς. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, οι "γουναράδες" επικράτησαν του Πανσερραϊκού με 2-0. Νέα ήττα για Αρη, αυτή τη φορά από τη Νίκη στο Βόλο. Στην κορυφή και η Κέρκυρα, 1-0 τον Εθνικό Αστέρα.

3η αγωνιστική: Πρώτη και αήττητη η Καστοριά

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα της Καστοριάς. Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, οι "γουναράδες" επικράτησαν του Πανσερραϊκού με 2-0. Νέα ήττα για Αρη, αυτή τη φορά από τη Νίκη στο Βόλο. Στην κορυφή και η Κέρκυρα, 1-0 τον Εθνικό Αστέρα.

Με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, η Καστοριά ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Πανσερραϊκού και συνεχίζει την ανοδική της πορεία προς την Α'Εθνική. Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 3ης αγωνιστικής, οι "γουναράδες" επικράτησαν εύκολα των Σερρών με 2-0 και διατήρησαν το αήττητο και συνάμα την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Τα τέρματα για την ομάδα του Βασίλη Αντωνιάδη σημείωσαν οι Θωμαϊδης στο 6ο και Ζουρούδης στο 28ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά η ομάδα της Καστοριάς δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αυτή ήταν η τρίτη ήττα για τον Πανσερραϊκό σε ισάριθμες αγωνιστικές με τέρματα 2-6!

Τα αποτελέσματα της 3 ης αγωνιστικής

Καστοριά-Πανσερραϊκός 2-0
(6' Θωμαϊδης, 28' Ζουρούδης)




Νίκη Βόλου-Αρης 2-1
(10' Αναστασιάδης, 38’ Σαϊτιώτης - 1' Κάσερες)

Παναχαϊκή-Χαϊδάρι 0-1
(58’ Κατσαρός)

Εργοτέλης-Ολυμπιακός Βόλου 2-0
(7’ Ογκουνσότο, 74’ Σαββίδης)

Βέροια-Θρασύβουλος Φυλής 1-1
(7’ Κουλουκίδης - 48’ Μπουέλα)

Κέρκυρα-Εθνικός Αστέρας 1-0
(80’ Φοφόνκα)

Καλαμάτα-Πανηλειακός 2-0

(7' πέν. Κοταρέλας, 45' Μιχελής)

Τετάρτη 12/10

Προοδευτική-Ηλυσιακός 1-0
45' Σανόκο


Με το… αριστερό έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αρη ο Νίκος Αναστόπουλος. Οι "κίτρινοι" ηττήθηκαν με 2-1 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο των 8.000 θεατών (οι 1.000 για λογαριασμό του Αρη) από την τοπική Νίκη και υποχώρησαν στην 14η θέση του πίνακα της βαθμολογίας. Βέβαια, η αρχή του αγώνα δεν άφηνε περιθώρια για τέτοια εξέλιξη, με τον Κάσερες να ανοίγει το σκορ. Εν τούτοις, ο Αναστασιάδης, αρχικώς, και ο Σαϊτιώτης στη συνέχεια, κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα για τους γηπεδούχους. Μάλιστα, από τη στιγμή που ο Αρης έχανε τις κλασικές ευκαιρίες που δημιουργούσε και αποβλήθηκε και ο Κάσερες, η ομάδα του Γιάννη Γούναρη δεν είχε πρόβλημα να "κλειδώσει" τους τρεις πόντους της νίκης.

Στην Κρήτη, ο Εργοτέλης δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου και χάρη στο γρήγορο γκολ του Ογκουνσότο, κατάφερε να πάρει τα ηνία από νωρίς. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες και σκόραραν και πάλι στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η επικράτησή τους είχε κριθεί και πλέον μετά από τρία παιχνίδια, η ομάδα του Μανώλη Πατεμτζήέχει 6 βαθμούς.

Νικηφόρα πέρασε από την Πάτρα το Χαϊδάρι, το οποίο συνεχίζει την εξαιρετική πορεία στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο Κατσαρός ήταν ο σκόρερ του "χρυσού" γκολ στον αγώνα με την Παναχαϊκή το οποίο έδωσε ακόμα ένα τρίποντο στην ομάδα του Γιάννη Παπακώστα που βρίσκεται σε θέσεις ανόδου. Στο παιχνίδι των "νεοφώτιστων", η Βέροια με τον Μάκη Κατσαβάκη στον πάγκο, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Θρασύβουλο. Το 1-1 πάντως διατήρησε αμφότερες τις ομάδες σε ικανοποιητική βαθμολογική θέση.

Χρειάστηκε ένα πέναλτι για να διασπάσει την άμυνα του Εθνικού Αστέρα η Κέρκυρα. Ηταν ο Φοφόνκα Εντερσον, ο οποίος στο 80ό λεπτό της αναμέτρησης στο νησί των Φαιάκων ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα και έδωσε στην ομάδα του το "τρίποντο". Στο ντέρμπι της Πελοποννήσου, η Καλαμάτα επικράτησε με 2-0 του Πανηλειακού, αγωνιζόμενη, πάντως, από το 17ο λεπτό με παίκτη παραπάνω, λόγω της αποβολής του Μπάμπιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την Τετάρτη, τρεις πολύτιμους βαθμούς κατέκτησε η Προοδευτική, που επικράτησε του Ηλυσιακού στη Νίκαια με 1-0 στην αναμέτρηση που έκλεισε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΄Β εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου. Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και είχαν μια ελαφρά υπεροχή έναντι των φιλοξενούμενων. Αυτή η υπεροχή μετουσιώθηκε σε ευκαιρία στο 32ο λεπτό, όταν ο Βαλντέρες εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια θέση με τον Ιβάνοφ να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Οι «βυσσινί» κατάφεραν να προηγηθούν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Βαλντέρες ο οποίος με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Σανόκο στο ύψος του πέναλτι και αυτός με τη σειρά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο με τους γηπεδούχους να έχουν την προσοχή τους στην άμυνα και τον Ηλυσιακό να προσπαθεί να επιτεθεί αλλά να βλέπει τις προσπάθειες του να φτάνουν μέχρι την μεγάλη περιοχή. Ο Θύμιος Γεωργούλης είδε από το 14ο λεπτό την ομάδα του να παίζει χωρίς το μεγάλο του αστέρι, καθώς ο Ηλίας Κάμπας τραυματίστηκε στο πόδι του και αντικαταστάθηκε από τον Λίγκο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK