4η αγωνιστική: Νίκησε(!) η Μπενφίκα

4η αγωνιστική: Νίκησε(!) η Μπενφίκα
Η...λύτρωση είναι γεγονός για την Μπενφίκα. Η ομάδα του Γιώργου Καραγκούνη πήρε το παρθενικό της τρίποντο στο πρωτάθλημα κόντρα στην Λεϊρία, με 4-0. Ο Ελληνας μέσος δεν ήταν ούτε στην αποστολή, αφού είναι τραυματας από την αναμέτρηση με τηνΛιλ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν είχε νικητή το ντέρμπι ανάμεσα σε Μπράγκα και Πόρτο και ως εκ τούτου, αμφότερες οι ομάδες υπέστησαν τις πρώτες απώλειές του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι του Ζεσουάλδο Φερέιρα άντεξαν στη πίεση των φιλοξενουμένων και αποχώρησαν δεχόμενοι το χειροκρότημα του κοινού τους. Κατά τα άλλα, η Ρίο Αβε επικράτησε της Εστρέλα Αμαδόρα εντός έδρας και σημείωσε την τρίτη της νίκη σε τέσσερις αγώνες. Η Μποαβίστα, ωστόσο, συνέχισε το μπαράζ των ισοπαλιών (τρίτη για φέτος) και τίθεται από νωρίς εκτός μάχης τίτλου, που δείχνει να έχει τους γνωστούς "μνηστήρες".

Την ευκαιρία να μείνει πρώτη έχασε η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας την Δευτέρας, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από τη Νασιονάλ στα πάντα... δυσπρόσιτα νησιά Μαδέιρος. Μάλιστα, η Νασιονάλ έπιασε στη πρώτη θέση τις Μπράγκα και Πόρτο.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Ναβάλ-Μποαβίστα 2-2

Ρίο Άβε-Αμαδόρα 2-1
Μαρίτιμο-Πεναφιέλ 2-2
Σετουμπάλ-Ζιλ Βιθέντε 1-0
Πάκος Φερέιρα-Ακαντέμικα 2-1
Μπενφίκα-Λεϊρία 4-0

Μπράγκα-Πόρτο 0-0

Μπελενένσες-Γκιμαράες 3-1
Νασιονάλ-Σπ. Λισαβόνας 2-1




News 24/7

24MEDIA NETWORK