6η αγωνιστική: Δίχως νικητή το ντέρμπι

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν στην Καισαριάνη, ο Εθνικός Αστέρας και η Νίκη Βόλου. Το τελικό 1-1 χαρακτηρίζεται ως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα καθώς οι δύο ομάδες έπαιξαν με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση για την κατάκτηση των τριών βαθμών κάτι που δεν το κατάφερε καμία.

6η αγωνιστική: Δίχως νικητή το ντέρμπι
Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν στην Καισαριάνη, ο Εθνικός Αστέρας και η Νίκη Βόλου. Το τελικό 1-1 χαρακτηρίζεται ως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα καθώς οι δύο ομάδες έπαιξαν με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση για την κατάκτηση των τριών βαθμών κάτι που δεν το κατάφερε καμία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 19ο λεπτό, με τον Ζουντί, ο οποίος με σουτ νίκησε τον Μπακιρτζίδη, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για γκολ που ακυρώθηκε, όταν ο Ρουμελιώτης χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ, αφού πρώτα είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Λιούρδη. Στο 51ο λεπτό η Νίη Βόλου έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σαϊτιώτη. Ο επιθετικός της ομάδας του Βόλου, ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα όμως κατάφερε να αποκρούσει, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Ό,τι δεν κατάφερε με το πέναλτι, ο Σαϊτιώτης το πέτυχε με ατομική προσπάθεια και σουτ στο 80' νικώντας τον Λιούρδη και διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που είχε ρυθμό και πάθος από τους 22 παίκτες.


Εθνικός Αστέρας: Λιούρδης, Γαλάνης, Παρασκευαϊδης, Αμανατίδης, Χασιώτης, Καφού, Ζουντί, Φερεκίδης, Λούκας, Τζιμπούρ, Ντεμπά

Νίκη Βόλου: Μπακιρτζίδης, Ανδρουτσόπουλος, Ντόμπιτς, Αναστασιάδης, Μπαλάφας, Ρουμελιώτης, Μπλιθικιώτης, Σενουσί, Τσάγγαρης, Παυλίδης, Σαϊτιώτης.


Σαββάτο 29/10

Πανσερραϊκός-Αρης 2-0
(50' Ντεκάμς αυτ., 53' Μαρκορά)

Κυριακή 30/10

Βέροια – Παναχαϊκή 2-0
(47΄Γκουέλε, 81΄Αμαφούλε)

Καστοριά – Καλαμάτα 0-2
(37΄Μιλόσκοβιτς, 53΄Μιχελής)

Χαϊδάρι – Προοδευτική 0-0

Εθνικός Αστέρας – Νίκη Βόλου 1-1
(19΄Ζουντί – 80΄Σαϊτιώτης)

Θρασύβουλος – Ηλυσιακός 2-1
(17΄ πεν. Λεονάρντο, 68΄Τσβεντάνοφ – 75΄Κοζανίτης)

Ολυμπιακός Βόλου – Πανηλειακός 2-0
(7΄Μπουντούρης, 46΄Σάβιτς)

Δευτέρα 31/10

16.00: Κέρκυρα-Εργοτέλης

Νέα γκέλα για την Καστοριά, μέσα στην έδρα της. Η ομάδα του Βασίλη Αντωνιάδη γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Καλαμάτα, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι των πρώτων θέσεων. Στο τρίτο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι, με τον Ζουρούδη να στέλνει την μπάλα άουτ. Η αστοχία της Καστοριάς «τιμωρήθηκε» από τους παίκτες της Καλαμάτας οι οποίοι στο 37' άνοιξαν το σκορ με τον Μιλόσκοβιτς. Η Καστοριά δεν μπόρεσε να αντιδράσει και σαν να μην έφτανε αυτό δέχτηκε και δεύτερο γκολ, στο 53'. Αυτή τη φορά ήταν ο Μιχέλης που νίκησε τον Θέμελη διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Σπουδαία νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εντός έδρας του Πανηλειακού με 2-0 κατακτώντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Μπουντούρης στο 7΄και ο Σάβιτς με διπλή προσπάθεια στο 46΄ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου, η οποία έχει αρχίσει να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο από το νοθρό των πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος.

Σημαντική νίκη και στη Φυλή για τον Θρασύβουλο. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 του Ηλυσιακού και σκαρφάλωσαν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Λεονάρντο με πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 17΄ για τους γηπεδούχους και ο 68΄ο Τσβεντάνοφ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Ηλυσιακός ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 75ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοζανίδη.

Στη Βέροια η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα με τον Βασίλη Στραβοπόδη να κάθεται και πάλι στον πάγκο της πατρινής ομάδας, αφού ακόμα δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο για να ηγηθεί του τεχνικού τιμ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκουέλα στο 47΄, ενώ εννιά λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα ο Αμαφούλε «κλείδωσε» την νίκη για την ομάδα του πετυχαίνοντας το 2-0.

Τέλος στο Χαϊδάρι, η τοπική ομάδα ήρθε ισόπαλη με την Προοδευτική σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν αντάξιο των ικανοτήτων των δύο ομάδων. Και από τις δύο πλευρές δεν υπήρχε πάθος και προσπαθούσαν να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα, παραμελώντας τα επιθετικά τους καθήκοντα, με αποτέλεσμα την λευκή ισοπαλία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK