8η αγωνιστική: Ασταμάτητος... Αστέρας

Ίδρωσε, αλλά τα κατάφερε ο Αγροτικός Αστέρας απέναντι στην πολύ μαχητική ομάδα της Καβάλας. Η ομάδα του Ευόσμου «δραπέτευσε» με τους τρεις βαθμούς της νίκης, καταφέρνοντας να κάνει ολική επαναφορά στο δεύτερο ημίχρονο.

8η αγωνιστική: Ασταμάτητος... Αστέρας
Ίδρωσε, αλλά τα κατάφερε ο Αγροτικός Αστέρας απέναντι στην πολύ μαχητική ομάδα της Καβάλας. Η ομάδα του Ευόσμου «δραπέτευσε» με τους τρεις βαθμούς της νίκης, καταφέρνοντας να κάνει ολική επαναφορά στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με τον Ναγιέφσκι, αλλά ο Κυζερίδης ισοφάρισε για το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδη. Την νίκη στους φιλοξενούμενους έδωσε οχτώ λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Τελιάδης με κοντινό πλασέ. Με αυτή τη νίκη ο Αστέρας έφτασε τους είκοσι βαθμούς και συγκατοικεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του Βόρειου Ομίλου.

Στα Ιωάννινα, ο ΠΑΣ τα βρήκε σκούρα απέναντι στα Τρίκαλα. Μπορεί οι γηπεδούχοι να άνοιξαν το σκορ στο 26΄με τον Τζάνη, αλλά η ομάδα του Γιώτη Τσαλουχίδη -η οποία δείχνει πολύ καλά στοιχεία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα- ισοφάρισε στο 82΄ με τον Γιώτα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν την νίκη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Καούνο ο οποίος πλάσαρε τον Ζαφείρη μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια που έκανε.

Πολύκαστρο – Πιερικός 1-0

Λαμία – ΑΕ Γιάννινα 1-3

Πτολεμαϊδα – Δόξα Δράμας 1-2

Κοζάνη – Αναγέννηση Καρδίτσας 2-1

Θερμαϊκός – ΠΑΕ Θράκη 3-2

Καβάλα – Αγροτικός Αστέρας 1-2

Αναγέννηση Άρτας – Πανθρακικός 0-2

ΠΑΣ Γιάννινα – Τρίκαλα 2-1

Δύο βαθμούς πίσω από τον Αγροτικό Αστέρα και τον ΠΑΣ βρίσκεται ο Πανθρακικός, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να «ενοχλεί» τους δύο πρώτους και να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής πίσω τους. Η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη πήρε ένα σπουδαίο εκτός έδρας αποτέλεσμα, επικρατώντας στην Άρτα της Αναγέννησης με 2-0. Στη Θέρμη ο Θερμαϊκός βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Ο Καλαϊτζίδης ήταν αυτός που σκόραρε στο 8ο λεπτό για λογαριασμό της Θράκης. Η αντίδραση του Θερμαϊκού ήρθε δια «ποδός» Σαρρή στο 48΄ ο οποίος με ωραίο σουτ ισοφάρισε για την ομάδα του.

Ένα τέρμα που έδωσε φτερά στους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα επτά λεπτά αργότερα να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με τον Τζιότζη. Στο 83΄ο Μουτίδης πέτυχε και τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Θράκη ήταν να μειώσει σε 3-2 με τέρμα που πέτυχε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Γιασίν. Η ΑΕ Γιάννινα μέχρι την αγωνιστική που μόλις ολοκληρώθηκε είχε πετύχει ένα τέρμα. Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία οι παίκτες του Μανώλη Παπαδόπουλου, πέτυχαν τρία τέρματα παίρνοντας παράλληλα μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη που είναι και η δεύτερη μέχρι τώρα. Και αν σκεφτεί κανείς οτι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 9ο λεπτό με γκολ του Επίσκοπου τότε η επιτυχία είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Η ισοφάριση ήρθε στο 19΄με τον Ιορδανόπουλο και ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Αλεξάνδροβιτς έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Εννιά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Χάιντουτσεκ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με την ΑΕ Γιάννινα να παίρνει μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Αντίθετα η Λαμία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Στην Κοζάνη η τοπική ομάδα επικράτησε της ουραγού Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-1. Στο 48΄ο Σαρακατσάνης και στο 62΄ο Παπαδόπουλος πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ στο 70ο λεπτό μείωσε για τους φιλοεξενούμενους ο Μανούκας. Τέλος το Πολύκαστρο πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς επικρατώντας με 1-0 του Πιερικού με γκολ του Αποστολίδη από το 11ο λεπτό της αναμέτρησης.

Επιστροφή στις νίκες και για την Δόξα Δράμας μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.. Η ομάδα του Γιάννη Τσεβρετζή επικράτησε εκτός έδράς της Πτολεμαϊδας, παρά το γεγονός οτι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK