9η αγωνιστική: Γκέλα για τους ισχυρούς

Τρεις ισοπαλίες περιείχε το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής της Superliga για τις θεωρητικά ισχυρές ομάδες του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

9η αγωνιστική: Γκέλα για τους ισχυρούς
Τρειςισοπαλίες περιείχε το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής της Superliga γιατις θεωρητικά ισχυρέςομάδες του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Η Πόρτο φιλοξενούσε την Σετουμπάλ στο "Ντραγκάο", ωστόσο δεν κατάφερε να "ξεκολλήσει" από το μηδέν, με αποτέλεσμα να μην αποφύγει τη "λευκή" ισοπαλία.

Η Μπενφίκα αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Ναβάλ στη Φιγκέιρα ντα Φοζ και χωρίς να έχει πολλές ευκαιρίες, δικαίως βρέθηκε πίσω στο σκορ. Εν τούτοις, ο Νούνο Γκόμεζ κατάφερε να σώσε τα προσχήματα προς το τέλος και να ισοφαρίσει, χωρίς, όμως, οι πρωταθλητές να πάρουν κάτι παραπάνω από έναν βαθμό. Τέλος,η Σπόρτινγκ, μολονότι βρέθηκε να προηγείται με 2-0, δέχθηκε δύο γκολ από τη Μποαβίστα στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας και άλλους βαθμούς.

Κατά συνέπεια, η Μπράγκα, κερδίζοντας τη Μπελενένσες με 2-0 τη Δευτέρα (31/10) ξέφυγε κι άλλο από τους διώκτες της και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα πια για την κατάκτηση του τίτλου.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Πόρτο-Σετουμπάλ 0-0
Ναβάλ-Μπενφίκα 1-1
Ρίο Αβε-Μαρίτιμο 2-2

Αμαδόρα-Νασιονάλ 0-2

Πεναφιέλ-Ακαντέμικα 1-0

Λεϊρία-Ζιλ Βιθέντε 3-0

Γκιμαράες-Πάκος Φερέιρα 0-2
Μποαβίστα-Σπόρτινγκ Λισαβόνας 2-2
Μπράγκα-Μπελενένσες 2-0



News 24/7

24MEDIA NETWORK