Αχτύπητο κέντρο με Φερνάντο η Μάντσεστερ Σίτι

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Φερνάντο από τη Μάντσεστερ Σίτι, όπως επιβεβαιώνουν δημοσιογράφοι από την Πορτογαλία.

Αχτύπητο κέντρο με Φερνάντο η Μάντσεστερ Σίτι

Ο κορυφαίος αμυντικός μέσος της Liga Sagres θα κοστίσει στους "πολίτες" από 15.000.000 μέχρι 20.000.000 ευρώ και σύμφωνα με τις πληροφορίες, απομένει μόνο η ανακοίνωση της συμφωνίας.

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος, διεθνής με την κ-20 της "σελεσάο", αλλά που προσπάθησε μέσω πορτογαλικού διαβατηρίου να συμπεριληφθεί στην αποστολή της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ (δεν του το επέτρεψε η FIFA), αποκτήθηκε από την Πόρτο το καλοκαίρι του 2007, ωστόσο τα τελευταία δύο χρόνια έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του με τη φανέλα των "δράκων".

Τα τρεξίματά του σε όλο το μήκος και το πλάτος του αγωνιστικού χώρου και η δυνατότητά του για καλή πρώτη μπαλιά μετά από την ανάκτηση της κατοχής μπάλας τον χρίζουν πολύτιμο εργαλείο για κάθε σύλλογο της ελίτ και γι' αυτό το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο αυτό το καλοκαίρι.

Τη μάχη κέρδισε εν τέλει η πρωταθλήτρια Αγγλίας, η οποία θα συνθέσει μία αξιοζήλευτη τριπλέτα για τον άξονα, μαζί με τον Φερναντίνιο και τον Γιάγια Τουρέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK