Αδιανόητη η βελτιωμένη προσφορά της Αλ Αχλί στον Μάρκο Σίλβα

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Φούλαμ, Μάρκο Σίλβα έχει μία αστρονομική πρόταση στα χέρια του από την Σαουδική Αραβία.

Fulham's head coach Marco Silva looks out from the bench prior the English Premier League soccer match between Fulham and Arsenal at Craven Cottage stadium in London, Sunday, March 12, 2023. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Μάρκο Σίλβα AP PHOTO/IAN WALTON

Οι Σαουδάραβες δεν χρυσώνουν μόνο τους ποδοσφαιριστές καθώς και οι προπονητές έχουν την τιμητική τους. Ένας εξ αυτών είναι και ο Μάρκο Σίλβα. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Φούλαμ έχει μία μυθική πρόταση στα χέρια του για να αναλάβει την Αλ Αχλί.

Το ποσό είναι τεράστιο. Κρατιέστε; Ο Πορτογάλος θα μιλήσει με τα αφεντικά του στο Λονδίνο, αφού από τη Μέση Ανατολή του προσφέρουν 40.000.000 ευρώ για δύο χρόνια. Απίστευτο. Ο Σίλβα θα συζητήσει με τη διοίκηση για να παρθεί η όποια απόφαση. Πάντως, για να πηγαίνει στους αρμόδιους της Φούλαμ φαίνεται πως δεν του περνάει απαρατήρητο του χρυσό ενδιαφέρον της Αλ Αχλί.

Θυμίζουμε πως κατά την πρώτη προσέγγιση ο Μάρκο Σίλβα είχε αρνηθεί να συζητήσει με την Αλ Αχλί. Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν και το θέμα παίρνει διαφορετική τροπή πλέον. Ο 46χρονος Πορτογάλος προπονεί την Φούλαμ από το καλοκαίρι του '21 και κατέκτησε την Championship.

News 24/7

24MEDIA NETWORK