Αδιανόητο πώς παίζει η Γκλάντμπαχ την απελπισμένη Μπάγερν

All-in για να πάρει η Μπάγερν εδώ και τώρα τον Ζόμερ, αλλά η Γκλάντμπαχ αρνείται ενώ ο παίκτης φεύγει free σε λίγους μήνες.

Switzerland's goalkeeper Yann Sommer gestures during the World Cup round of 16 soccer match between Portugal and Switzerland, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Tuesday, Dec. 6, 2022. (AP Photo/Pavel Golovkin)
Ο Ζόμερ με την εθνική Ελβετίας στο Μουντιάλ 2022 AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Δεν περιγράφεται αυτό που μεταδίδουν οι Γερμανοί τις τελευταίες ώρες όσον αφορά στη δυναμική επιστροφή της Μπάγερν Μονάχου για την απόκτηση του Γιαν Ζόμερ. Ο Νάγκελσμαν "καίγεται" για τερματοφύλακα και η Γκλάντμπαχ παίζει τους Βαυαρούς όπως της αρέσει.

Ρεπορτάζ αναφέρει πως η Μπάγερν πήγε με πακέτο 8 εκατ. ευρώ εγγυημένα και 1 εκατ. ευρώ σε μπόνους στην Γκλάντμπαχ κι εκείνη αρνήθηκε την προσφορά. Είναι απίστευτο για όλους όσους δεν βρίσκονται βαθιά σε αυτές τις υπόθεσεις πως η Γκλάντμπαχ λέει "όχι" σε μία τέτοια πρόταση για έναν παίκτη που σε λίγους μήνες φεύγει ως ελεύθερος.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 34χρονου τερματοφύλακα εκπνέει το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεώσει όπως έχει γίνει ήδη γνωστό. Επίσης, την περίπτωσή του φέρονται να παρακολουθούν τόσο η Ίντερ όσο και η Τότεναμ.

Η ανάρτηση του ρεπόρτερ Πλέτενμπεργκ

Διαβάστε περισσότερα

Γιουβέντους: Το άνευ προηγουμένου ξεμπρόστιασμα της Ρούμπιν Καζάν για Κβαρατσχέλια

Άρσεναλ: Φλερτ με τον τίτλο, φλερτ και με world class επιθετικό από την Γιουβέντους

Αλ Νασρ: Θέλει πορτιέρε με σπουδαίο παρελθόν στην Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK