Άρσεναλ: Φλερτ με τον τίτλο, φλερτ και με world class επιθετικό από την Γιουβέντους

Η πρωτοπόρος του αγγλικού πρωταθλήματος Άρσεναλ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και της αρέσει ο Βλάχοβιτς.

Arsenal's manager Mikel Arteta gives instructions from the side line during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at the Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Sunday, Jan. 15, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Μίκελ Αρτέτα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Τσέλσι γιόρταζε που αγόρασε τον Μούντρικ, ενώ την ίδια ώρα η ηττημένη σε αυτή τη μεταγραφική μάχη, Άρσεναλ έκανε το διπλό στο γήπεδο της Τότεναμ (2-0) επισημαίνοντας για μία ακόμη φορά εφέτος πως ο Αρτέτα έχει φτιάξει ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, η καλοκουρδισμένη μηχανή του 40χρονου τεχνικού χρειάζεται γρανάζια και συγκεκριμένα γρανάζι στην επίθεση. Ο 22χρονος Ουκρανός αποτελούσε το βασικό στόχο. Η υπόθεση πήρε την τροπή που πήρε οπότε οι Κανονιέρηδες κοιτάζουν προς άλλη κατεύθυνση.

Juventus' Dusan Vlahovic reacts after the Italian Cup final soccer match between Juventus and Inter Milan at the Stadio Olimpico in Rome, Italy, Wednesday, May 11, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους (AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO)

Και σύμφωνα με το Calciomercatoweb έχουν στοχεύσει σε παίκτη της Γιουβέντους. Είναι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Η μεταγραφή του Σέρβου είχε προκαλέσει πατάγο πριν από μερικούς μήνες, όμως αρκετά συχνά πλέον τ' όνομά του συνδέεται με σενάρια αποχώρησης από το Τορίνο.

Η Άρσεναλ, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αναμένεται να μπει στην υπόθεση με 80.000.000 ευρώ, θέλοντας να εκμεταλλευτεί και τις διοικητικές αναταράξεις που επικρατούν στην Γιούβε το τελευταίο διάστημα. Ο 22χρονος επιθετικός έχει παίξει μέχρι στιγμής σε 17 ματς, έχει σκοράρει 8 γκολ κι έχει μοιράσει 3 ασίστ.

Η μεταγραφή του από την Φιορεντίνα στην Γιουβέντους είχε κοστίσει 81.600.000 ευρώ κι είχε πραγματοποιηθεί Γενάρη '22. Θυμίζουμε πως για τα μεταγραφικά της Άρσεναλ γράφεται τις τελευταίες ώρες, επίσης, πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ραφίνια της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε περισσότερα

Τσέλσι: Είναι υπό αμφισβήτηση, αλλά αυτός έπεισε τον Μούντρικ για το hijack της χρονιάς

Ο Τζέραρντ διαπραγματεύεται για να γίνει προπονητής του Λεβαντόφσκι

Έβερτον: Τα λαϊκά δικαστήρια στον Μίνα οδηγήθηκαν σε αποθέωση και μία ατάκα ζωής

News 24/7

24MEDIA NETWORK