AEK: Aπειλή έξωσης

Χωρίς έδρα κινδυνεύει να μείνει η ΑΕΚ μετά την άρνηση του Ακράτητου να παραχωρήσει το "Γιάννης Παθιακάκης" για το ματς με τον Πανιώνιο. Η "πράσινη" ΠΑΕ με έγγραφο που απέστειλε στην ΕΠΑΕ, ζητάει να μην χρησιμοποιηθεί ξανά τογήπεδο από την Ενωση, καθώς, όπωςτόνισεστο Contra.gr ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Καμπόλης, οι "κιτρινόμαυροι" δεν τήρησαν τους όρους της συμφωνίας. Προπόνηση με... βουτιές στη πισίναπεριλάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης. Πάλι εκτός αποστολής ο Καψής, επιστρέφει ο Κασάπης. Ο Βαλασόπουλος αντικαταστάτης του Στάθη. Στις 17/2 αρχίζουν τα έργα στο γήπεδο

AEK: Aπειλή έξωσης
Χωρίς έδρα κινδυνεύει να μείνει η ΑΕΚ μετά την άρνηση του Ακράτητου να παραχωρήσει το "Γιάννης Παθιακάκης" για το ματς με τον Πανιώνιο. Η "πράσινη" ΠΑΕ με έγγραφο που απέστειλε στην ΕΠΑΕ, ζητάει να μην χρησιμοποιηθεί ξανά το γήπεδο από την Ενωση, καθώς, όπως τόνισε στο Contra.gr ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Καμπόλης, οι "κιτρινόμαυροι" δεν τήρησαν τους όρους της συμφωνίας. Προπόνηση με... βουτιές στη πισίνα περιλάμβανε το πρόγραμμα της Πέμπτης. Πάλι εκτός αποστολής ο Καψής, επιστρέφει ο Κασάπης. Ο Βαλασόπουλος αντικαταστάτης του Στάθη. Στις 17/2 αρχίζουν τα έργα στο γήπεδο
Δεκτές οι παραιτήσεις
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή (Πέμπτη) συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ. Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα της ημερήσιας διάταξης και έγινε δεκτές και οι πέντε παραιτήσεις που υπέβαλλαν οι κ.κ. Πέτρος Στάθης, Δημήτρης Δαμκαλίδης, Χρήστος Καραγιάννης, Γεώργιος Κασσαβέτης και Γεώργιος Κιντής. Στις θέσεις τους εξελέγησαν οι κ.κ. Παναγιώτης Κεχαγιάς, Γεώργιος Σουλτάνογλου, Στυλιανός Ανδρεαδάκης, Μάρκος Καλούδης, και Αργύρης Κυριάκος, ενώ στη θέση του Α’ Αντιπροέδρου (την οποία κατείχε μέχρι πρότινος ο Πέτρος Στάθης) εξελέγη ομόφωνα ο κ. Παναγιώτης Βαλασόπουλος. Μετά τις απαραίτητες ανακατατάξεις, το νέο Δ.Σ. διαμορφώθηκε ως εξής:

Ιωάννης Γρανίτσας (Πρόεδρος), Παναγιώτης Βαλασόπουλος (Α’ Αντιπρόεδρος), Πέτρος Λάλος (Β’ Αντιπρόεδρος), Ανδρέας Δημητρέλος (Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ.). θέση μελών κατέχουν οι: Νικόλαος Στράτος, Αθανάσιος Αγγελόπουλος, Ευάγγελος Ασλανίδης, Αναστάσιος Βουλγαράκης, Κωνσταντίνος Γενεράκης, Παύλος Θώμογλου, Γεώργιος Μπέρκοβιτς, Φίλιππος Σφαέλος, Παναγιώτης Κεχαγιάς, Γεώργιος Σουλτάνογλου, Στυλιανός Ανδρεαδάκης, Μάρκος Καλούδης και Αργύρης Κυριάκος.

Στη συνέχεια το νέο Δ.Σ. όρισε τη σύγκληση της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων για τις 10 Μαρτίου όπου μεταξύ άλλων θα γίνουν εκ νέου αρχαιρεσίες.

* Το Δ.Σ. ευχαρίστησε ομόφωνα τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν κατά τη διάρκεια της θητείας τους, ενώ ενέκρινε την πρόσληψη του νέου προπονητή κ. Ντουμιτρέσκου και του γυμναστή κ. Κέζου.

Παιδική… χαρά
Σαν παιδιά ένιωσαν την Πέμπτη, οι παίκτες της «Ένωσης». Οι «κιτρινόμαυροι» άφησαν τον καθιερωμένο τόπο συνάντησης των Θρακομακεδώνων και συναντήθηκαν στην πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένει ο προπονητής τους όπου και… προπονήθηκαν.

Την Παρασκευή πάντως το πρόγραμμα περιλαμβάνει κανονική προπόνηση και οικογενειακό διπλό όπου και αναμένεται να φανερωθούν οι προθέσεις του κ. Ντουμιτρέσκου σε ότι αφορά τα πλάνα του για την αρχική ενδεκάδα ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο.

Έξω πάλι ο Καψής, μέσα ο Κασάπης
Πάντως για τον αγώνα της 20ης αγωνιστικής ο Ρουμάνος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους –και ταυτόχρονα υπολογίσιμους- παίκτες.

Οι… «επιλαχόντες» είναι οι: Μιχαηλίδης, Χιώτης, Μπορμπόκης, Πετκόφ, Κωστένογλου, Ζαγοράκης, Κρέεκ, Οκκάς, Τσιάρτας, Κασάπης, Μόρας, Κατσουράνης, Λάκης, Ποπόφ, Ν. Λυμπερόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κάππος και Ναλιτζής.

Εκτός αποστολής έμειναν και πάλι οι ανέτοιμοι ή τραυματίες Ίβιτς, Ρούσεφ, Γεωργέας και Καψής, αλλά και ο τιμωρημένος Αμπονσά.


News 24/7

24MEDIA NETWORK