Πάει στην παραμονή με... Φάρκας την ελπίδα

Η ΑΕΛ "απάντησε" στη Βέροια, νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό με το γκολ που πέτυχε ο Πάβολ Φάρκας και διατήρησε την απόσταση από τη ζώνη υποβιβασμού.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στόπερ υψηλόσωμος που διακρίνεται για τη δύναμή του, όχι για την τεχνική κατάρτισή του ή την οξυδέρκεια στις φάσεις και δεν έχει το γκολ. Όλα αυτά ο Πάβολ Φάρκας των 27 πρώτων αγώνων του στη Super League (6 με την Ξάνθη, 21 με την ΑΕΛ).

Στο 28ο παιχνίδι του καθετί εξ αυτών πήγε... περίπατο, διαψεύστηκε. Διότι στο 35' του αγώνα με τον Παναιτωλικό στη Λάρισα ο Σλοβάκος στόπερ, που είχε προωθηθεί για το στημένο, δεν χρονοκαθυστέτησε. Βρήκε την μπάλα μπροστά του, εκτέλεσε αστραπιαία και μ' ένα εξαιρετικό διαγώνιο σουτ με το αριστερό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Κυριακίδη, ο οποίος έπεσε αλλά δεν...

Ήταν το γκολ που όρισε το 1-0 της ομάδας του ανακουφισμένου Σάκη Τσιώλη επί του Παναιτωλικού στη "βυσσινί" Αρένα. Ένα σκορ που δεν άλλαξε στα υπόλοιπα 65 λεπτά ενός αγώνα, ο οποίος κρίθηκε από τη μία στη δύναμη (47 φάουλ) και από την άλλη στην... αστοχία (11 οι τελικές, 4 στην εστία).

Εννέα κίτρινες έγραψε το μπλοκάκι του Φουκάκη, ο οποίος προτίμησε να "κρατήσει" το ματς και να χαριστεί, παρότι σήκωνε... κόκκινη από το πρώτο ημίχρονο! Αφού οι δυο μονομάχοι συνέχισαν με έντεκα, είχαν και ευκαιρίες. Από μία "καθαρή" ο καθένας. Αρχικά ήταν ο Ντέλετιτς που στο 71' σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι αποτυγχάνοντας να γράψει το 2-0 και κατόπιν ο Πάουλο που στο 80' ξόδεψε αλόγιστα την εξαιρετική μπαλιά του Παπαδόπουλου από δεξιά και πέταξε ένα βαθμό για τους Αγρινιώτες.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΕΛ: Ξενοδόχοβ, Ναβάρο (88' Γκόλιας), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Κόντορ (81' Αναστασόπουλος), Φατιόν, Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Αβράαμ, Βαρέλα, Τσακοπίνο (65' Ρέντζας)

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρότσα (58' Γιαννιώτης), Μπράβο, Πάουλο, Λόπες (75' Μουνιός), Ρόσα (68' Μαρκόφσκι), Παπαδόπουλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK