"Αφανίζονται" τα εισιτήρια

Υπομονή και ελεύθερος χρόνος. Τα προαναφερθέντα ήταν τα απαραίτητα συστατικά για τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι το Σάββατο έσπευσαν μαζικά ώστε να προμηθευτούν εισιτήρια για τις αναμετρήσεις με Ακράτητο (15/10) και Μπαρτσελόνα (18/10).

"Αφανίζονται" τα εισιτήρια


Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κριτής
Υπομονή και ελεύθερος χρόνος. Τα προαναφερθέντα ήταν τα απαραίτητα συστατικά για τους φίλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι το Σάββατο έσπευσαν μαζικά ώστε να προμηθευτούν εισιτήρια για τις αναμετρήσεις με Ακράτητο (15/10) και -πρωτίστως- Μπαρτσελόνα (18/10), με συνέπεια αυτά, ως προς την πρώτη δόση (κάτω διάζωμα), να εξαντληθούν.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ελάχιστοι στην ομάδαανέμεναν ανάλογο ενδιαφέρον, με συνέπεια τα εισιτήρια του άνω διαζώματος για το ματς με τον Ακράτητο να μην έχουν σφραγιστεί, κάτι που αποτέλεσε τροχοπέδη και για το ματς με τους "μπλαουγκράνα", δεδομένου ότι πρόθεση των διοικούντων είναι να προωθήσουν με μορφή πακέτου τα "μαγικά χαρτάκια".
Δεν είναι λίγος ο κόσμος, ιδιαίτερα στη Λεωφόρο Κύμης, που έφυγε απογοητευμένος και με άδεια χέρια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

" Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την εξάντληση του πρώτου πακέτου εισιτηρίων, που αφορούσε το κάτω διάζωμα του Ολυμπιακού Σταδίου, για τον αγώνα με τον Ακράτητο. Το δεύτερο πακέτο εισιτηρίων θα διατεθεί από τη Δευτέρα, 10/10/05 και από τις 14:00 από τα εκδοτήρια:

• Λ. Αλεξάνδρας (Κινητά εκδοτήρια στις Θύρες 5 & 6)
• Είσοδος Ειρήνης (σταθμός ΗΣΑΠ)
• Είσοδος Λ. Κύμης

Και πάλι, οι φίλαθλοι που θα προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα με τον Ακράτητο θα έχουν ταυτόχρονα το δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου και για τον αγώνα με την Barcelona.
Για τους φιλάθλους που δεν εξυπηρετήθηκαν σήμερα από τα σημεία πώλησης, έχει δημιουργηθεί λίστα προτεραιότητας και τα αιτήματα τους θα ικανοποιηθούν από τη Δευτέρα 10/10
".

Ο Σάντορ Τόργκελε αποβλήθηκε στο ματς της Ουγγαρίας απέναντι στη Βουλγαρία (2-0 οι Βαλκάνιοι). Στο τελευταίο λεπτό, διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή αλλά είχε ακόμη μία κίτρινη, η συμπεριφορά του κρίθηκε ανάρμοστη και έτσι πήρε πρόωρα τον δρόμο για τα αποδυτήρια. Τα νέα δεν είναι τόσο άσχημα για τον Μαλεζάνι, δεδομένου ότι ο Μαγυάρος στράικερ είναι τιμωρημένος για το ματς της Τετάρτης απέναντι στη Κροατία. Προηγουμένως, ο θηριώδης φορ είχε σημαδεύσει δύο φορές το δοκάρι.

Τα εισιτήρια προς διάθεση του αγώνα με την Barcelona αφορούν τις θύρες:
• 19 με τιμή €20
• 2, 4, 14, 15, 16, 21
με τιμή €25
• 5, 6, 12, 13, 23
με τιμή €30
• 8, 10
με τιμή €50
• 29
με τιμή €100

Επίσης διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των €10 στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας (θύρες 5 & 6) και της Ειρήνης (σταθμός ΗΣΑΠ).
Η Ticket Club θα διαθέτει στα μέλη της εισιτήρια από τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, μέσω τηλεφωνικής πώλησης (801 111 1908 από σταθερό τηλέφωνο ή 210 809 4111 από κινητό) καθώς επίσης και από τα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας (Θύρα 4).

Αλλάζοντας θέμα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη Βερόνα, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, μίλησε σε συμπατριώτες του για τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά, έκανε λόγο για:

Το ξεκίνημα και τη συνέχεια
" Βρίσκουμε το δρόμο μας μετά το άσχημο ξεκίνημα που είχαμε. Τα παιδιά αρχίζουν και βγάζουν στο γήπεδο τη σκληρή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό υλικό. Μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το πιστεύω. Μπορούμε να προκριθούμε και στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια είναι ένας δύσκολος όμιλος, όχι όμως απαγορευτικός. Δεν σκέφτομαι αυτήν τη στιγμή την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Είναι πολύ νωρίς και προηγείται το παιχνίδι με τον Ακράτητο".

Τη νίκη επί της Βέρντερ Βρέμης
" Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε τη Βέρντερ Βρέμης. Πιστεύω πως αυτή η νίκη θα αποτελέσει ορόσημο για τη συνέχεια. Τα παιδιά απέκτησαν αυτοπεποίθηση και πίστεψαν στις δυνατότητες της ομάδας. Καλό θα μας κάνει και η νίκη επί της Καλλιθέας, κυρίως λόγω του τρόπου που ήρθε. Χάναμε 2-0, αλλά πιστέψαμε στη νίκη και κάναμε την ανατροπή. Δείξαμε χαρακτήρα και θα μας βοηθήσει αυτή η ανατροπή στον ψυχολογικό τομέα".

Την ήττα από την Ουντινέζε
" Με πείραξε η ήττα από την Ουντινέζε στο "Φρίουλι". Στην επιστροφή μου στην Ιταλία ήθελα να δείξουμε τη σκληρή και καλή δουλειά που κάνουμε στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν θέμα γοήτρου για μένα. Έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι όμως με την Ουντινέζε στην Αθήνα και πιστέψτε με ότι αυτή η αναμέτρηση δεν θα έχει καμία σχέση με την πρώτη".

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονήσεις συνεχίστηκαν την Παρασκευή, δίχως κάτι το αξιοσημείωτο. Το Σάββατο, οι δέκα παίκτες οι οποίοι έχουν απομείνει στις εγκαταστάσεις της Παιανίας θα προπονηθούν στις 11:00 και στη συνέχεια θα μπορούν να απολαύσουν (σχεδόν) διήμερο ρεπό, με τον Ιταλό τεχνικό να εκμεταλλεύεται την ευκαιρία ώστε να μεταβεί εκ νέου στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Η επιστροφή στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας.

Πέραν των δεδομένων ευχών για αποφυγή απροόπτων που θα αφορούν στους διεθνείς, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αν ο Πίτζο Άντριτς θα μπορέσει να γυμναστεί με τους συμπαίκτες του.

** Στη Κοπεγχάγη θα βρίσκεται το βράδυ του Σαββάτου ο Σπύρος Λιβαθηνός, ενώ ο Μάριο Μπόνιτς θα βρεθεί στο Ζάγκρεμπ για να παρακολουθήσει το Κροατία – Σουηδία. Στην αποστολή των γηπεδούχων βρίσκεται ο Άντονι Σέριτς, σε αυτή των Σκανδιναβών ο Μίκαελ Νίλσον, μένει να δούμε το αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.
Παρά το ότι τα ταξίδια δεν συνδέονται με μεταγραφικούς στόχους, το τμήμα σκάουτινγκ των "πρασίνων" βρίσκεται σε εγρήγορση.


News 24/7

24MEDIA NETWORK