Αφήνει στην απ’ έξω τον Τεν Χαχ ο Ράντκλιφ

Σε περίπτωση που παραμείνει το καλοκαίρι ο Ολλανδός θα περιοριστεί η επιρροή του για τις μεταγραφές.

Manchester United's head coach Erik ten Hag writes down a note during the Europa League playoff second leg soccer match between Manchester United and Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 23, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's head coach Erik ten Hag writes down a note during the Europa League playoff second leg soccer match between Manchester United and Barcelona at Old Trafford stadium in Manchester, England, Thursday, Feb. 23, 2023. (AP Photo/Dave Thompson) AP

Η πολύ μέτρια πορεία της φετινής Γιουνάιτεντ σε συνδυασμό με τον ερχομό του Ράντκλιφ και της INEOS σε θέση διαχειριστή στην ομάδα, το μέλλον του Τεν Χαχ φαίνεται δυσοίωνο. Παρόλα αυτά, ακόμα και αν καταφέρει να μείνει στην ομάδα ο Ολλανδός, η επόμενη μέρα δεν φαντάζει περισσότερο λαμπερή.

Ο Ράντκλιφ έχει πάρει την απόφαση να περιορίσει τον Ολλανδό από τις μελλοντικές μεταγραφές της ομάδας, πιστώνοντάς του τις σωρηδόν αστοχίες σε πρόσωπα καθώς στην υπεραξία που έχει συνηθίσει να πληρώνει ο σύλλογος.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Τεν Χαχ είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπογραφή Χόιλουντ, Ονάνα και Μάουντ. Με εξαίρεση ίσως την πρώτη περίπτωση, οι άλλες δύο έχουν απογοητεύσει, ενώ επίσης οικονομικά κόστισαν πολύ, με τα ποσά που δαπανήθηκαν να ξεπερνούν την αντικειμενική αξία.

Ενδεικτικό της λάθος διαχείρισης των μεταγραφών αυτών είναι ότι η Γιουνάιτεντ πλήρωσε 44 εκατομμύρια παραπάνω από ότι είχε εκτιμήσει η Ίντερ πως άξιζε αντικειμενικά ο τερματοφύλακάς της.

Διαβάστε περισσότερα

Μετά τον Κλοπ ποιος; Η τεχνητή νοημοσύνη δίνει την λύση

Αποσύρεται σε ηλικία 28 ετών πρώην παίκτης της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK