Αφίσα-ΕΠΟΣ για τρολάρισμα στην Γιουβέντους!

Η πέμπτη διαδοχική αποτυχία της Γιουβέντους σε τελικό CL αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για κάποιους φίλους της Ίντερ, που έφτιαξαν πινακίδα για να "καρφώσουν" την "κυρία" (PHOTO).

Real Madrid celebrate at the final whistle of the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Real Madrid celebrate at the final whistle of the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο τελικός κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάρντιφ έδινε την ευκαιρία στην Γιουβέντους, αν έβγαινε νικήτρια, όχι μόνο να σπάσει την δυσμενή παράδοση που την ακολουθεί στα μεγάλα ραντεβού της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (κουβαλούσε πριν το ματς το 2/8 στους τελικούς) αλλά και να κάνει το τρεμπλ όπως και η Ίντερ του 2010.

Δυστυχώς για τους οπαδούς της, δεν έγινε τίποτα από τα δύο καθώς συνετρίβη με 4-1 από τους "μερένγκες", με το εντυπωσιακό να είναι πάντως ότι η αποτυχία της πανηγυρίστηκε έντονα και εντός της Ιταλίας από τους (πολλούς) αντιπάλους τους.

Στην Νάπολή το βράδυ του Σαββάτου ο ουρανός πήρε χρώμα από τα αμέτρητα βεγγαλικά, ενώ μία φωτογραφία που κάνει εδώ και λίγες ώρες το γύρο του κόσμου αποδεικνύει πως η "τρέλα" των Ιταλών δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.

Αφίσα-ΕΠΟΣ για τρολάρισμα στην Γιουβέντους!

Σε αυτήν την φωτογραφία μπορεί να δει κανείς μία πινακίδα που φιγουράρει πλέον στην πόλη Bojano (κεντρική και Νότια Ιταλία) όπου είναι φανερό πως την έχουν φτιάξει οπαδοί της Ίντερ με στόχο να πικάρουν την "Γιούβε".

Η λέξη Legend (Θρύλος) έχει γραφεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να παραπέμπει στα αρκετά αρνητικά αποτελέσματά της όταν φτάνει σε τελικό (7 χαμένοι τελικοί - όπως εσύ κανείς, αναφέρεται χαρακτηριστικά) ενώ στο κάτω μέρος της αφίσας γίνεται λόγος στο τρεμπλ που πέτυχε η Ίντερ το 2010 ενώ "υπενθυμίζεται" στους Τορινέζους πως είναι αφεντικά μόνο εντός των συνόρων έχοντας διαιτητικη βοήθεια, όπως εκείνη του Ριτσόλι για παράδειγμα.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK