Αγανακτισμένος ο Νικολαϊδης

Εμφανώς αγανακτισμένος από τα όσα έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο της Λειβαδιάς εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με την τοπική ομάδα.

Αγανακτισμένος ο Νικολαϊδης

Εμφανώς αγανακτισμένος από τα όσα έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο της Λειβαδιάς εμφανίστηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με την τοπική ομάδα.

"Προσπαθούμε από το Σεπτέμβρη να ασχοληθούμε με το θέμα της βίας. Ωστόσο, τα περισσότερα ΜΜΕ βλέπουν κόντρα του Ντέμη με την Ορίτζιναλ. Δεν υπάρχει κόντρα Ντέμη και Ορίτζιναλ, αλλά Ντέμη και βίας. Αυτά τα άτομα θέλουμε να τα αφήσουμε εκτός γηπέδου. Προσπαθούμε να διαφυλάξουμε την ομάδα μας.

Η εικόνα που υπήρχε μέσα στο γήπεδο με αυτή έξω από το γήπεδο ήταν η μέρα με τη νύχτα. Ήμουν μέσα στο γήπεδο και δεν έχω προσωπική αντίληψη για τα γεγονότα. Με έχουν ενημερώσει για μερικά πράγματα και θα συνεχίσω να ενημερώνομαι για να μάθω ακριβώς τι έχει συμβεί".

"Εμείς δεν είμαστε αστυνομία. Θα δούμε αν αυτοί που κάνουν τα επεισόδια έχουν διαρκείας, αλλά δεν είμαστε αστυνομία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε την ομάδα μας. Ολοι επηρεαστήκαμε από αυτό που έγινε, καθώς δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε.

Δε θέλω για 10-20 άτομα να κόψω το γήπεδο σε χιλιάδες οπαδούς. Δεν ξέρω αν ήταν οπαδοί που έμειναν εκτός επειδή δεν είχαν εισιτήρια ή αν ήταν οπαδοί που βγήκαν έξω από το γήπεδο για να κάνουν τα επεισόδια", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Από την πλευρά του ο σκόρερ της βραδιάς Κώστας Κατσουράνης δήλωσε: "Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την έδρα μας. Δυστυχώς αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο το 2005. Αντί για μπροστά πάμε πίσω. Από το κακό στο χειρότερο. Δεν υπάρχει λύση ούτε Χριστός για να κάνει θαύματα."

Στη συνέντευξη τύπου ο Φερνάντο Σάντος δήλωσε: "Οταν υπάρχει ηρεμία και γαλήνη το ποδόσφαιρο είναι πολύ όμορφο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη θέληση, αλλά και στον Λεβαδειακό που προσπάθησε για το καλύτερο".

Από την πλευρά του ο Τάκης Λεμονής επεσήμανς: "Ελέγξαμε το ματς, αλλά δεν κάναμε ευκαιρίες. Ο αγώνας κρίθηκε στο γκολ. Πληρώσαμε την απειρία και το τελείωμα των φάσεων. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

Τέλος, ο Μίλτος Σαπάνης είπε: "Μετά τη διακοπή του αγώνα ήμασταν καλύτεροι. Το παιχνίδι κρίθηκε στη δύναμη και στο πάθος. Κρατάμε τη νίκη και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK