Αγγλία: Μυρωδιά σκανδάλου, παίκτης έφυγε από την ομάδα λόγω χοντρού επεισοδίου

Ο Μπεν Γουάιτ αποχώρησε από το Μουντιάλ 2022, αλλά αγγλικό Μέσο δίνει άλλη διάσταση στο θέμα.

Arsenal's Ben White, left, and Gabriel, second from right, challenge for the ball with Aston Villa's Ollie Watkins, second from left, and Boubacar Kamara during the English Premier League soccer match between Arsenal and Aston Villa at the Emirates Stadium in London, Wednesday, Aug. 31, 2022. (AP Photo/David Cliff)
Ο Μπεν Γουάιτ με τη φανέλα της Άρσεναλ (AP PHOTO/DAVID CLIFF)

Ο Μπεν Γουάιτ αποχώρησε από την εθνική Αγγλίας επικαλούμενος προσωπικό πρόβλημα που έθετε ως απαραίτητη την επιστροφή του στην πατρίδα.

Η FA είχε εκδόσει σχετική ανακοίνωση όπως και η Άρσεναλ που έγραψε στα social media πως στηρίζει τον ποδοσφαιριστή της. Μάλιστα, ζητήθηκε απ' όλους να κρατήσουν στο σκοτάδι το πρόβλημα του κεντρικού αμυντικού ο οποίος δεν αντικαταστάθηκε από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Όλα ΟΚ ως εδώ.

Τώρα, όμως, έρχεται η Daily Star να δώσει μία διαφορετική διάσταση στο θέμα. Δηλαδή, πως ο Γουάιτ είχε επεισόδιο με τον βοηθό του Σάουθγκεϊτ, Στιβ Χόλαντ μπροστά σε όλη την ομάδα. Οι Άγγλοι γράφουν πως ο παίκτης ήταν ήδη δυσαρεστημένος στο καμπ της Αγγλίας και ο άγριος τσακωμός αποτέλεσε το αποκορύφωμα και τον εξώθισε στην απόφαση να φύγει.

Διαβάστε περισσότερα

Ο πεθερός του Αλάμπα ήθελε να ρίξει τη γερμανική κυβέρνηση

Μουκοκό: Στο κόλπο και άλλη ομάδα πλην της Μπαρτσελόνα λόγω Έντρικ

Ο Χάλαντ επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι κτήνος

News 24/7

24MEDIA NETWORK