Μουκοκό: Στο κόλπο και άλλη ομάδα πλην της Μπαρτσελόνα λόγω Έντρικ

Στο κόλπο για την απόκτηση του Γιουσουφά Μουκοκό, εκτός από τη Μπαρτσελόνα, φέρεται να μπαίνει η Τσέλσι σύμφωνα με δημοσίευμα.

Dortmund's Youssoufa Moukoko prepares prior the Champions League group F soccer match between Borussia Dortmund and Club Brugge in Dortmund, Germany, Tuesday, Nov. 24, 2020. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Γιουσουφά Μουκοκό στην προθέρμανση της Μπορούσια Ντόρτμουντ AP

Ένα από τα ονόματα που αναμένεται να απασχολήσει τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες στην επόμενη μεταγραφική περίοδο είναι αυτό του άσου της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιουσουφα Μουκοκό το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Μουκοκό να βρίσκεται στη κορυφή της λίστας της Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής αλλά πλέον στο προσκήνιο έχει έρθει και άλλη ομάδα.

Ο λόγος για τη Τσέλσι, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της EXPRESS μετά το ναυάγιο στην υπόθεση Έντρικ, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί μία από τις επόμενες ημέρες από την Ρεάλ, φέρεται να στρέφει το ενδιαφέρον της στον Μουκοκό ώστε να τον αποκτήσει ως ελεύθερο.

Μάλιστα, τονίζεται στο δημοσίευμα πως ο προπονητής της ομάδας Γκράχαμ Πότερ φημίζεται για την εξέλιξη νεαρών ποδοσφαιριστών και θέλει να δουλέψει με τον Γερμανό.

Πάντως, ο Μουκοκό πρόσφατα είχε δηλώσει πως είναι χαρούμενος στη Ντόρτμουντ και θα συζητήσει μαζί της για πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο Κελαϊφί θέλει να τη φέρει πισώπλατα στην Γιουνάιτεντ

Οι Πορτογάλοι έχουν κατακτήσει στο ποδόσφαιρο, κυριαρχία και στη Βραζιλία

Η Γιουνάιτεντ θέλει τον Σόμερ που μόλις έφαγε έξι από την Πορτογαλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK