Αγγλία: Ο Ποτσετίνο γλυκοκοιτάζει την καρέκλα του Σάουθγκεϊτ

Ακόμα δεν πρόλαβε να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και η θέση του στον πάγκο έχει μνηστήρες.

PSG's head coach Mauricio Pochettino attends a media conference at the Parc des Princes Stadium in Paris, France, Monday, Feb. 14, 2022. Paris Saint Germain will play its Champions League round of 16, first leg, soccer match against Real Madrid on Tuesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσέτινο (AP PHOTO/FRANCOIS MORI)

Ο Τόμας Τούχελ, σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, θέλει την καρέκλα της εθνικής Αγγλίας σε περίπτωση απομάκρυνσης του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά από το Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Ωστόσο, ο Γερμανός δεν παίζει μόνος του για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς ένας άλλος προπονητής που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την FA έχει εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του μέσω συνέντευξης που παραχώρησε στο Athletic.

Ο λόγος για τον πρώην προπονητή της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ο οποίος θα ήθελε κάποια στιγμή να αναλάβει την Αγγλία γιατί όπως λέει νιώθει άνετα στη χώρα.

Θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν είναι τυχαίο ότι ο Αργεντινός έχει απορρίψει -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- το ενδεχόμενο να αναλάβει την Άστον Βίλα, προτού αυτή δώσει το χρίσμα στον Ουνάι Έμερι, όπως και την προοπτική άλλων αγγλικών ομάδων.

Ο Ποτσετίνο είναι χωρίς ομάδα από τον Ιούλιο του 2022 όταν χώρισε με την Παρί. Πριν από την Τότεναμ (σ.σ. που έμεινε εκεί πέντε χρόνια) είχε προπονήσει για ένα χρόνο την Σαουθάμπτον και από το 2009 έως το 2012 την Εσπανιόλ.

Διαβάστε περισσότερα

Σίτι: Βγάζουν ψεύτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μουντιάλ 2022: Το wonderkid που μπορούσε να είναι συμπαίκτης του Μέσι ή του CR7 και επέλεξε τις ΗΠΑ

Γκάρι Νέβιλ: Το μυθικό Tweet δέκα λεπτά πριν από την προβολή της συνέντευξης του Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK