Αγγλία: Σόου προανήγγειλε ο Όουεν

Την ευκαιρία να αποφορτιστούν από το κλίμα αμφισβήτησης και κριτικής, έχουν οι παίκτες της Αγγλίας στο παιχνίδι με την Πολωνία (21.45) στο Ολντ Τράφορντ.

Αγγλία: Σόου προανήγγειλε ο Όουεν

Την ευκαιρία να αποφορτιστούν από το κλίμα αμφισβήτησης και κριτικής, έχουν οι παίκτες της Αγγλίας στο παιχνίδι με την Πολωνία (21.45) στο Ολντ Τράφορντ. Τα "λιοντάρια" έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας, προσμένοντας τους αντιπάλους τους ως το εφαλτήριο για την αγωνιστική τους παλινόρθωση. Οι Πολωνοί κατέχουν την πρώτη θέση στον όμιλο, για λόγους γοήτρου όμως, οι αμφιτρύωνες τους επιθυμούν να τους υποσκελίσουν απ’ την κορυφή, συνδυάζοντας θέαμα και ουσία.

Ο επιθετικός των Άγγλων, Μάικλ Όουεν, απέδωσε τις διαθέσεις των συμπαικτών του για το ματς, δηλώνοντας: " Θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο για να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο εναντίον της Πολωνίας. Οι παίκτες το θέλουν περισσότερο από τον καθένα και ευτυχώς μπορούμε να το επιτύχουμε ". Ο στράικερ της Νιουκάστλ συμπλήρωσε: " Πρέπει όμως να εμπεδώσουμε ότι υπάρχει και ο αντίπαλος που θέλει να καταστρέψει τις φιλοδοξίες μας ".

Ο 25χρονος σέντερ φορ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η Αγγλία είχε πενιχρή απόδοση στο φιλικό με τη Δανία και τον αγώνα των προκριματικών με την Ουαλία: " Οι αντίπαλοι έρχονται στην έδρα μας και παρατάσσονται με πέντε αμυντικούς ή κεντρικούς και προσπαθούν απλά να αποσπάσουν την ισοπαλία. Γι’ αυτό εξηγώ ότι είναι διαφορετικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αγωνίζεσαι εναντίον κορυφαίων ομάδων που θέλουν να σε νικήσουν και συνήθως η καλύτερη κερδίζει ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK