Αγγλία: Στέρλινγκ, μεγάλη και η οικονομική ζημιά της ληστείας

Σοκαρισμένος ο Στέρλινγκ επέστρεψε σπίτι του για να στηρίξει την οικογένειά του. Μεγάλη οικονομική ζημιά για τον Άγγλο.

England's Raheem Sterling celebrates after scoring his side's third goal during the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium in in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ (AP PHOTO/HASSAN AMMAR)

Ευτυχώς, για τον Ραχίμ Στέρλινγκ και την οικογένειά του, κανείς δεν έπαθε τίποτα από την ένοπλη ληστεία που συνέβη στο σπίτι του και ανάγκασε το διεθνή Άγγλο να εγκαταλείψει το Μουντιάλ 2022 για να είναι κοντά στους δικούς του ανθρώπους.

Οι αδίστακτοι εγκληματίες μπήκαν στην οικία του παίκτη της Τσέλσι, ενόσω οι άνθρωποί του βρίσκονταν εντός. Μεγάλη ήταν και η λεία η οποία απέσπασαν οι κλέφτες. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως από τον Ραχίμ Στέρλινγκ έχουν κλέψει ρολόγια.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μία συλλογή ρολογιών των οποίων η αξία ξεπερνούσε τις 350.000 ευρώ. Αυτό, βέβαια, έχει τη μικρότερη αξία μπροστά στην υγεία της οικογένειας του έμπειρου επιθετικού.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζει κανείς εάν ο Στέρλινγκ θα επιστρέψει στο Κατάρ ή αν η πορεία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο διεκόπη με αυτόν τον σοκαριστικό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Εμπαπέ, ο απόλυτος σταρ της Γαλλίας δεν δίνει συνεντεύξεις και πληρώνει από την τσέπη του

Μπαρτσελόνα: Κοιτάζει επιστροφή δικού της παιδιού

Ο Ρονάλντο στήνει στον τοίχο την Γιουβέντους, ζητάει 19.900.000 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK