Μπαρτσελόνα: Κοιτάζει επιστροφή δικού της παιδιού

Την περίπτωση του άσου της Τσέλσι, Μαρκ Κουκουρέγια τσεκάρει η Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας σύμφωνα με δημοσίευμα της ELNacional.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez waits for the start of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Villareal at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Thursday, Oct. 20, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι δέχθηκε επίθεση εξαιτίας του επιτελείου του AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ένα δικό της παιδί φέρεται να εξετάζει η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με δημοσίευμα της ELNacional.

Ο λόγος για τον αριστερό μπακ της Τσέλσι, Μαρκ Κουκουρέγια ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Λονδίνου από την Μπράιτον αντί 65.000.000 ευρώ.

Ο Κουκουρέγια έχει παρελθόν στην Μπαρτσελόνα καθώς ήταν μέλος των ακαδημιών της από το 2012 έως το 2017, πριν η Μπάρτσα τον παραχωρήσει στην Εϊμπάρ ως δανεικό και εν συνεχεία στην Χετάφε με μεταγραφή.

Ο Τσάβι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, θέλει άλλον έναν παίκτη για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας μετά τους Ζόρντι Άλμπα και Αλεχάντρο Μπάλντε, και ο Κουκουρέγια μοιάζει στα μάτια του ιδανική επιλογή.

Πάντως, ο Κουκουρέγια μόνο οικονομικός δεν είναι για τα τωρινά δεδομένα της Μπαρτσελόνα καθώς η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται αυτή τη στιγμή στα 55.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ, ο απόλυτος σταρ της Γαλλίας δεν δίνει συνεντεύξεις και πληρώνει από την τσέπη του

Φαν Ντάικ: Μίλησε για τον Χάκπο και "σταύρωσε" τη Γιουνάιτεντ

Μουντιάλ 2022: Η μπύρα χορηγός έφαγε ban και από τον Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK