Αγγλική ομάδα ήθελε τον Γιάγια Τουρέ, αλλά τελικά πήρε τον αδερφό του

Την πρόσληψη του Κόλο Τουρέ για τη τεχνική ηγεσία της ομάδας ανακοίνωσε η Γουίγκαν, θέση για την οποία ήθελε αρχικά τον Γιάγια Τουρέ.

FILE-In this file photo taken on Tuesday, Jan. 27, 2015, Ivory Coast soccer player, Kolo Toure, speaks during a press conference in Malabo, Equatorial Guinea.  Ivory Coast will still be in celebration mode on its return to action after winning the African Cup of Nations, giving one final call-up to retired pair Boubacar Barry and Kolo Toure to allow them to go out in front of their home crowd. (AP Photo/Sunday Alamba, File)
Ο Κόλο Τουρέ σε συνέντευξη Τύπου AP

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κόλο Τουρέ ανακοίνωσε η ομάδα της Γουίγκαν, με τον πρώην κεντρικό αμυντικό να αναλαμβάνει χρέη πρώτου προπονητή στην ομάδα.

Ο Ιβοριανός ασχολείται με την προπονητική εδώ και πέντε χρόνια, με τα τελευταία τρία να βρίσκεται στον πάγκο της Λέστερ ως βοηθός προπονητή.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι πριν τον Κόλο Τουρέ η Γουίγκαν είχε κάνει επίσημη πρόταση στον αδερφό του, Γιάγια, ο οποίος όμως προτίμησε να παραμείνει στην ομάδα της Τότεναμ και στην ομάδα νέων που διευθύνει.

Διαβάστε Περισσότερα

Η αποτυχημένη μεταγραφή της Γιούβε ίσως έδειξε πως φεύγει ο Κόντι Χάπκο

Γιουνάιτεντ: Θέλει παικταρά από μία εκ των εκπλήξεων του Μουντιάλ 2022

Ουρουγουάη: Πώς κατάφερε να τελειώσει χωρίς αρχηγό το ματς με την Πορτογαλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK