Η αποτυχημένη μεταγραφή της Γιούβε ίσως έδειξε πως φεύγει ο Κόντι Χάπκο

Μία δημοσίευση του Μοχάμεντ Ιχαταρέν στο snapchat έχει συνδεθεί με το μέλλον του Κόντι Χάπκο που είναι στο Μουντιάλ 2022.

Ajax's Mohamed Ihattaren warms up during the Dutch Eredivisie premier league soccer match between Ajax and Heerenveen at the Johan Cruyff ArenA in in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 11, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Ιχαταρέν ίσως να έχει κάνει την αποκάλυψη της χρονιάς (AP PHOTO/PETER DEJONG)

Το καλοκαίρι '21 η Γιουβέντους κινήθηκε γρήγορα και άρπαξε με ούτε 2.000.000 ευρώ τον Μοχάμεντ Ιχαταρέν. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Αϊντχόφεν και του ολλανδικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, ο Ιχαταρέν δόθηκε απευθείας δανεικός στην Σαμπντόρια, δεν έκανε κάτι και πήγε εκ νέου δανεικός στον Άγιαξ. Ούτε στο Άμστερνταμ έχει καταπλήξει τα πλήθη και το μέλλον του παραμένει άγνωστό, ίσως και όχι...

Ο 20χρονος Ιχαταρέν ανέβασε στο snapchat μία φωτογραφία του από την εποχή που αγωνιζόταν στην PSV, γράφοντας "σύντομα". Όλο αυτό έχει συνδεθεί με το μέλλον του Χάπκο, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι ο Ιχαταρέν θα επιστρέψει στο Αϊντχόφεν ως αντικαταστάτης του Κόντι.

Διαβάστε περισσότερα

Γιουβέντους: Άνθρωπος της Φεράρι στο τιμόνι της Γιούβε

Ουρουγουάη: Πώς κατάφερε να τελειώσει χωρίς αρχηγό το ματς με την Πορτογαλία

Ρεάλ: Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Μπενζεμά, τι ισχύει με εθνική Γαλλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK