Ο παίκτης της Σάντερλαντ που έσωσε τρεις από πνιγμό

Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται με τα χρώματα της Σάντερλαντ. Ο λόγος για τον Ντάνκαν Γουάτμορ, που ενώ βρισκόταν σε διακοπές, "ντύθηκε" ναυαγοσώστης κι έσωσε τρεις λουόμενους που ήταν έτοιμοι να πνιγούν.

Sunderlands Duncan Watmore takes the ball forward during the English FA Cup third round soccer match between Arsenal and Sunderland at the Emirates stadium in London, Saturday, Jan. 9, 2016 . (AP Photo/Alastair Grant)
Sunderlands Duncan Watmore takes the ball forward during the English FA Cup third round soccer match between Arsenal and Sunderland at the Emirates stadium in London, Saturday, Jan. 9, 2016 . (AP Photo/Alastair Grant) AP

Από το 2013 βρίσκεται στο δυναμικό της Σάντερλαντ, χωρίς όμως να έχει κερδίσει θέση στο βασικό σχήμα της ομάδας. Πάντως ο 23χρονος Ντάνκαν Γουάτμορ έχει να λέει πως εκτός από το ότι αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο έγινε ναυαγοσώστης για να σώσει τρεις ανθρώπους.

Ο Ντάνκαν από τον περασμένο Δεκέμβριο τέθηκε νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν, έχοντας υποστεί ρήξη χιαστού στο παιχνίδι με τη Λέστερ. Έχοντας λοιπόν να διανύσει τον μακρύ δρόμο της αποκατάστασης, τον προηγούμενο μήνα του δόθηκε άδεια προκειμένου να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στα νησιά Μπαρμπέιντος, κι ενώ βρισκόταν για ψάρεμα με την κοπέλα του, ένα καταμαράν δεν είδε το καραβάκι που βρισκόταν ο ποδοσφαιριστής, με αποτέλεσμα να το... πάρει παραμάζωμα! Μάρτυρας που είδε το συμβάν ανέφερε: " Το καταμαράν πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα. Έκοψε το καράβι στα δύο. Όλοι βρέθηκαν πεταμένοι στο νερό".

Ο Γουάτμορ σκαρφάλωσε όμως πάνω στο... φουριόζικο καταμαράν και βοήθησε να βγουν από το νερό οι υπόλοιποι τουρίστες, με έναν επιβάτη να έχει σοβαρό κόψιμο στο πόδι του και τον ποδοσφαιριστή να το δένει με την μπλούζα του μέχρι να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Δυναμικός ο 23χρονος που όπως φαίνεται... ζήλεψε το Baywatch κι έσωσε τη ζωή τριών ανθρώπων.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

News 24/7

24MEDIA NETWORK