Άγιαξ: Οργή για την υπόγεια δράση της Τσέλσι

Άγιαξ: Οργή για την υπόγεια δράση της Τσέλσι

Οργίλη ήταν η αντίδραση των ιθυνόντων του Άγιαξ, στο άκουσμα της είδησης ότι η Τσέλσι επέδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση των δύο κορυφαίων ταλέντων που διαθέτουν.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής των Άγγλων, Φρανκ Άρνεσεν, παρακολούθησε το πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 17 στο Περού, βολιδοσκοπώντας αρκετούς ταλαντούχους παίκτες. Ανάμεσα στους εκκολαπτόμενους αστέρες, το ενδιαφέρον του κέντρισαν οι Τζον Γκούσενς και Τζέφρι Σάρπονγκ, που ανήκουν στα κλιμάκια του "Αίαντα".

Αναφορές από την Ολλανδία υποστηρίζουν ότι ο Άρνεσεν προσέγγισε τον ομόλογο του στον Άγιαξ, Σόρεν Λέρμπι, συζητώντας μια πιθανή διπλή ανταλλαγή. Οι διοικούντες του συλλόγου του Άμστερνταμ ανησυχούν, καθώς δεν μπορούν να εμποδίσουν την κίνηση της Τσέλσι για την απόκτηση των παικτών, αφού αμφότεροι, δεν δεσμεύονται με επίσημο συμβόλαιο. Οι "μπλε" γνωρίζουν ότι με 300.000 ευρώ, ο Γκούσενς και ο Σάρπονγκ μπορούν να καταφτάσουν στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο γενικός διευθυντής των πάλαι ποτέ πρωταθλητών Ευρώπης, Άρνι Φαν Έιντεν, τόνισε: « Σκεφτόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα νομίζετε ότι ο μάνατζερ ενός παίκτη φαντάζεται περισσότερα για τον Άγιαξ. Για μας όμως είναι αδύνατο να εξασφαλίσουμε σε όλους τους νεαρούς παίκτες συμβόλαιο ».

Οι νεαροί "άσοι" δεν έχουν ακόμη σχολιάσει το γεγονός, αν και ο Σάρπονγκ δήλωσε τη θέληση του να μετακομίσει στο Λονδίνο, αλλά με τη φανέλα της Άρσεναλ: « Η αγαπημένη μου ομάδα είναι η Άρσεναλ! Μου αρέσει το αγγλικό ποδόσφαιρο γιατί είναι γρήγορο και παίζεται στον άξονα. Αλλά επίσης μ’ αρέσει να παρακολουθώ την Μπαρτσελόνα ». Πάντως, ο Γκούσενς πρόσφατα αποκάλυψε ότι το είδωλο του είναι ο Άριεν Ρόμπεν, με τον οποίο πιθανότατα θα έχει την ευκαιρία να συναγωνιστεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK