Άγιαξ: Προσωρινός προπονητής μία σταθερή αξία του Football Manager

Ο Άγιαξ δεν έχει προπονητή κι αν μέχρι την Κυριακή δεν βρεθεί αντικαταστάτης του Σρέντερ τότε στον πάγκο θα κάτσει παλιός παίκτης της ομάδας.

Tottenham Hotspur's Peter Crouch, left, and Everton's Johnny Heitinga vie for the ball during their English Premier League soccer match at White Hart Lane in London, Saturday, Oct. 23, 2010. (AP Photo/Akira Suemori)  ** NO INTERNET/MOBILE USAGE WITHOUT FOOTBALL ASSOCIATION PREMIER LEAGUE(FAPL)LICENCE. CALL +44 (0) 20 7864 9121 or EMAIL info@football-dataco.com FOR DETAILS **
Ο Χάιτινχα κόντρα στον Κράουτς ASSOCIATED PRESS

Ο Άγιαξ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς αποφασίστηκε να χαιρετήσει ο Άλφρεντ Σρέντερ. Ο ολλανδικός κολοσσός είναι σε δύσκολη θέση, καθώς είναι 5ος και αγνοεί τι σημαίνει νίκη στα τελευταία επτά ματς.

Η ομάδα ψάχνει τον διάδοχο του Σρέντερ, αλλά σε περίπτωση που δεν βρεθεί αντικαταστάτης έως την Κυριακή, τότε στον πάγκο θα κάτσει ένας παλιός παίκτης του συλλόγου και νυν προπονητής της Κ21.

Ο Τζόνι Χάιτινχα. Ο 39χρονος σήμερα πρώην κεντρικός αμυντικός αναδείχθηκε στον Άγιαξ, έπειτα πουλήθηκε στην Ατλέτικο, ενώ έπαιξε μπάλα και σε Έβερτον, Φούλαμ, Χέρτα. Στο τέλος επέστρεψε στο Άμστερνταμ και αποσύρθηκε.

Ο Χάιτινχα, λοιπόν, φέρεται ως φαβορί για να κάτσει στον πάγκο της ομάδας του διότι παρέα με τον Σρέντερ απολύθηκε και ο βοηθός προπονητή.

Διαβάστε περισσότερα

Ζοζέ Μουρίνιο, θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη του αγάπη

Γιουβέντους: Πρώτος στόχος ο προπονητής που άρχισε την καριέρα του στις υποδομές

Η Άρσεναλ θα κάνει την ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας της το καλοκαίρι, η Ρεάλ κάνει πίσω

News 24/7

24MEDIA NETWORK