Αγκωνιά Μάτος στον Πατίτο!

Πολύ τυχερός! Ο Λέο Μάτος σταμάτησε με αγκωνιά τον Πατίτο Ροντρίγκες για να σταματήσει αντεπίθεση της ΑΕΚ, με τον διαιτητή Κομίνη να δίνει φάουλ χωρίς όμως να τον τιμωρεί με κάρτα.

06/05/2017 PAOK Vs AEK for Greek Cup season 2016-17, in Panthessaliko Stadium, in Volos - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
06/05/2017 PAOK Vs AEK for Greek Cup season 2016-17, in Panthessaliko Stadium, in Volos - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 06/05/2017 PAOK VS AEK FOR GREEK CUP SEASON 2016-17, IN PANTHESSALIKO STADIUM, IN VOLOS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Στην πρώτη "δύσκολη" φάση του ματς ο διαιτητής Κομίνης δεν πήρε τη σωστή απόφαση. Αυτή έλαβε χώρα στο 5ο λεπτό, με τον Πατίτο Ροντρίγκες να βγάζει στην κόντρα στην ΑΕΚ και να πέφτει στο έδαφος από αγκωνιά που δέχτηκε από τον Λέο Μάτος, όμως ο άρχοντας του αγώνα έμεινε μόνο στο φάουλ.

Με το γράμμα του νόμου μπορούσε κάλλιστα να του δείξει ακόμα και την κόκκινη κάρτα, ο παίκτης του ΠΑΟΚ θα αισθανόταν τυχερός και δεν θα έβγαζε...κιχ ακόμα και με κίτρινη, παρόλα αυτά ο διαιτητής επέλεξε να μην βγάλει κάρτα από τα πρώτα λεπτά και έτσι έμεινε απλά στο φάουλ και στις συστάσεις στον δεξιό μπακ του "Δικεφάλου του Βορρά".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK