Κερδίζει χρόνο ο Σκόκο

Ο Νάτσο Σκόκο πήρε από το χεράκι την Νιούελς και με δυο γκολ την οδήγησε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Όσον αφορά το μέλλον του; Το άφησε στο... φλου, λέγοντας πως το μόνο που σκέφτεται τώρα είναι η πρόκριση στο Λιμπερταδόρες.

Κερδίζει χρόνο ο Σκόκο
scocco

Τα προβλήματα παραμένουν στο στρατόπεδο της Νιούελς με παίκτες και προσωπικό να είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες, όμως τις τελευταίες ημέρες υπήρξε συσπείρωση, με τους έμπειρους παίκτες να παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, για να βγει η ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο(4 ήττες στις 5 τελευταίες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να χαθεί το πρωτάθλημα αφού απο τον ένα βαθμό διαφορά απο την κορυφή πήγε στους οκτώ).

Κόντρα στην Σεντράλ Νόρτε η αλήθεια είναι πως... δυσκολεύτηκαν, όμως στο δεύτερο ημίχρονο, με τρία γκολ πήραν πανηγυρική πρόκριση με 4-1 στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νάτσο Σκόκο, που πέτυχε δυο γκολ, δήλωσε:

"Δώσαμε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο γι΄αυτή τη φανέλα και θέλουμε να λυθούν γρήγορα τα οικονομικά προβλήματα για το καλό του συλλόγου.

Είμαστε ένα εξαιρετικό και ενωμένο γκρουπ έμπειρων και νέων παικτών που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε κάθε αγώνα".

Βέβαια όσον αφορά το μέλλον του... θόλωσε τα νερά: "Δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον. Το μόνο που επιθυμώ είναι να ολοκληρωθεί η σαιζόν και ναπροκριθούμε στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε. Μέχρι τότε δεν με απασχολεί τίποτε άλλο και είμαι αφοσιωμένος στον στόχο...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK