Αγωνία και τιμές στον Κονσεϊσάο

Ο Φλάβιο Κονσεϊσάο "πρωταγωνιστεί" στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού την Τρίτη.

Αγωνία και τιμές στον Κονσεϊσάο
Η επιστροφή στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας για τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι δεν έκρυβε καλές ειδήσεις ή τουλάχιστον τις θετικές εξελίξεις που ανέμενε για την κάλυψη του κενού του Εζεκιέλ Γκονζάλες, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με την Ξάνθη και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Περιστέρι.

Μπορεί να άκουσε τον Φλάβιο Κονσεϊσάο να τον διαβεβαιώνει ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα και δεν διανοείται να απουσιάσει από την σαββατιάτικη αναμέτρηση, δεδομένης άλλωστε και της απουσίας του Εκι, ωστόσο ο Ιταλός τεχνικός γνωρίζει πόσο ύπουλοι είναι οι τραυματισμοί στον μηνίσκο… Στα εικοσιτετράωρα που μεσολαβούν, είναι βέβαιο ότι θα αναζητήσει την μεγαλύτερη δυνατή διασφάλιση, πριν ρίξει στην μάχη τον Βραζιλιάνο σταρ, συζητώντας τόσο με τον ίδιο, όσο φυσικά και με την ιατρική ομάδα του συλλόγου.

Εννοείται βέβαια ότι οποιαδήποτε σκέψη μη ανάληψης ρίσκου με τον τραυματισμό του Φλάβιο Κονσεϊσάο, έχει αποκλειστικά και μόνο να κάνει με την αποφυγή επιδείνωσης και όχι με προστασία εν όψει του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης.
Ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού και μάλιστα χιλιοδιατυπωμένος -και από τα πλέον επίσημα χείλη- είναι το πρωτάθλημα…

Εναλλακτικά

Για τη θέση του Εζεκιέλ Γκονζάλες, παρόντος του Φλάβιο Κονσεϊσάο, ο Σρνταν Αντριτς έχει σημαντικό προβάδισμα, μετά την γενικότερη παρουσία του, αλλά και το γκολ που πέτυχε στο ματς με την Ξάνθη, ωστόσο εάν ο Βραζιλιάνος δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του τα πράγματα περιπλέκονται, με τον Αλέξανδρο Τζιόλη και Σωτήρη Λεοντίου να φαντάζουν φαβορί για τη δεύτερη θέση.

Οι δύο νεαροί αποτέλεσαν δίδυμο στο χθεσινό εκπαιδευτικό δίτερμα, αλλά πολύ δύσκολα θα συμβεί αυτό και στην επίσημη υποχρέωση του Σαββάτου. Κατά τα άλλα, η τεχνική ηγεσία των «πρασίνων» δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αντονι Σέριτς που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ενώ αντίθετα η επιστροφή του Λουκά Βύντρα στις επιλογές της, μπορεί να αναδείξει τον Μίκαελ Νίλσον σε μπαλαντέρ…

Τιμή στον Φλάβιο

Τα μέλη της Λέσχης Φίλων Ρεάλ Μαδρίτης Χαράλαμπος Τσιριμονάκης θα τιμήσουν το απόγευμα της Τετάρτης τον Φλάβιο Κονσεϊσάο για την προσφορά του στον αγαπημένο τους σύλλογο, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας με αντικείμενο την ομάδα της «Βασίλισσας».

«Η Λέσχη Φίλων Ρεαλ Μαδρίτης «Χαράλαμπος Τσιριμονάκης» (www.realmadrid.gr) δεν απογοητεύει τα μέλη της και ανακοινώνει ότι εξασφάλισε 100 θέσεις για την πρεμιέρα της ταινίας Real «La Pelicula» στην Ελλάδα, μία πρεμιέρα που θα πραγματοποιηθεί στο Village Centre Αμαρουσίου την Τετάρτη 30/11/2005 μόνο για μέλη της Λέσχης, δημοσιογράφους και χορηγούς.
Μετά το πέρας της προβολής θα διεξαχθεί κλειστή εκδήλωση που διοργανώνεται από τη Λέσχη μας και την εταιρεία E-vents στο χώρο της τελευταίας στο Village Centre. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη Ρεαλ Μαδρίτης και την ταινία. Παράλληλα θα τιμηθεί ο Flavio Conceicao για την προσφορά του στην ιστορία της αγαπημένης μας ομάδος. Τα μέλη της Λέσχης μπορούν να προσέρχονται από τις 7.00 (ώρα έναρξης ης προβολής). Όσοι δεν προλάβουν μπορούν αν μας βρουν στο E-vents μετά τις 9.00 παρέα με τον Flavio»
επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Guest star... ο Βραζιλιάνος

Παρόλο το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος μέσος των "πράσινων" είναι τραυματίας και αγχώνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, σε ότι αφορά την συμμετοχή στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο 32χρονος πρώην μέσος την Ρεάλ Μαδρίτης, τιμηθεί από τους οπαδούς εν Ελλάδι της λέσχης της "βασίλισσας".

Σενάρια... για Σέζαρ

Το πρόωρο τέλος του Ζούλιο Σέζαρ από την ΑΕΚ "πυροδότησε" τις φήμες που τον φέρνουν κοντά στην συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Σημερινά σενάρια κάνουν λόγο πως ο παίκτης δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει από την Αθήνα ενώ σύμφωνα με το περιβάλλον του ο Παναθηναϊκός αποτελεί την καλύτερη επιλογή του την παρούσα φάση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK