Αιχμές για παίκτες του άφησε ο Γκαρθία!

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, μιλώντας σε συνδρομητικό κανάλι δεν δίστασε να πετάξει... καρφιά για κάποιους παίκτες του, οι οποίοι όπως είπε "βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα".

Αιχμές για παίκτες του άφησε ο Γκαρθία!

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο κόουτς του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός όταν ρωτήθηκε για το τι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως "Πρέπει να παίξουμε με περισσότερη προσωπικότητα, κάτι που μας έλειψε στα τελευταία λεπτά με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να δούμε τι συνέβη εκεί γιατί στις δύσκολες στιγμές φαίνεται ποιοι παίκτες παίζουν με προσωπικότητα και ποιοι βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα".

Αυτό όμως που προκάλεσε αίσθηση ήταν το γεγονός πως έβγαλε... στη σέντρα ποδοσφαιριστές του λέγοντας πως: "Έχουμε μιλήσει πάρα πολύ με τους παίκτες αλλά και τον πρόεδρο. Κάποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι, άλλοι σκέφτονται άλλα πράγματα. Πρέπει να δούμε τι συνέβη γιατί στις δύσκολες στιγμές φαίνεται ποιοι παίκτες παίζουν με προσωπικότητα και ποιοι βάζουν τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα".

Τέλος, μίλησε για τον ίδιο και την συνειδητή επιλογή που έκανε ερχόμενος στον Ολυμπιακό γνωρίζοντας την κατάσταση: "Όταν ήρθα εδώ ένιωσα τιμή που είμαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είχα καλύτερες προτάσεις οικονομικά, αλλά ήρθα εδώ γιατί έχω πολύ υψηλές προσδοκίες και φιλοδοξίες.

Δεν είναι το καλύτερο να έρχεσαι σε μία ομάδα προς το τέλος της σεζόν, δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις. Έχω προσπαθήσει να βρω λύσεις, αλλά συνεχίζω να είμαι υπερήφανος που είμαι εδώ. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι θα ήταν τα αποτελέσματα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK