Αιχμές Βασιλειάδη για την κατάσταση των Ζωσιμάδων

Με το βαμβάκι έσφαξε όσους ευθύνονται για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΠΕΑΚΙ (Ζωσιμάδες) ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ο οποίος περιοδεύει στα Ιωάννινα.

Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Παρασκευή 10 φεβρουαρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή την Παρασκευή 10 φεβρουαρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Αναλυτικά, μιλώντας στον τοπικό Τύπο, τόνισε: Τις επόμενες δεκαπέντε περίπου ημέρες δημοπρατείται το έργο (λόγω της ιδιαιτερότητας των κατασκευών, οι εργασίες αυτές μπορούν να γίνουν τους καλοκαιρινούς μήνες) και τον επόμενο Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θα έχουμε καινούργιο ταρτάν στο Στάδιο. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται περίπου στις 650.000 ευρώ».

Σχετικά με τον χλοοτάπητα: «Δεν είναι ώρα και δεν έχει και νόημα να δούμε ποιος φταίει και τι έγινε. Δεν έχει σημασία να αναλύσουμε τα λάθη, πού ξοδεύτηκαν τα χρήματα, αλλά να μπούμε στην ουσία του προβλήματος. Σαφέστατα η εικόνα που παρουσιάζει ο αγωνιστικός χώρος στο ΠΕΑΚΙ είναι εικόνα ντροπής. Η λύση είναι μια μεγάλη παρέμβαση και όχι μπαλώματα που θα μας δημιουργήσουν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.

Μαζί με την Super League και τον ΠΑΣ Γιάννινα θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και η νέα σεζόν θα βρει το ΠΕΑΚΙ με νέο αγωνιστικό χώρο. Θέλουμε το θέμα να λυθεί και αν παρ’ ελπίδα κάποιο από τα εμπλεκόμενα μέρη δεν αναλάβει τις ευθύνες του, τότε θα πρέπει να γίνει σαφές για το ποιος φταίει για την καθυστέρηση. Όπως έχετε δει όλο αυτό το διάστημα δεν έχω μιλήσει. Προσπαθώ οι τόνοι να είναι χαμηλοί στο σύνολο της αθλητικής ζωής της χώρας και να βρίσκουμε λύσεις. Αυτό, η κυβέρνηση μπορεί να σας το εγγυηθεί».

News 24/7

24MEDIA NETWORK