Aιγάλεω: Πίστη για καλό αποτέλεσμα

Aιγάλεω: Πίστη για καλό αποτέλεσμα
Χωρίςαπρόοπτα συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία των παικτών του Αιγάλεω για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με το Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη. Πέραν των ήδη γνωστών προβλημάτων των Σιντιμπέ (έχει υποχρεώσεις με την Εθνική της χώρας του) και των Ουάνγκα (τραυματίας εδώ και καιρό) ο Γιώργος Χατζάρας δεν έχει άλλο πονοκέφαλο και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα.

Ο προπονητής του "Σίτι" επεσήμανε για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή: "Δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε παιχνίδια, αυτό με τον Ηρακλή όπως και τα υπόλοιπα του πρωταθλήματος είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

Η αποστολή του Αιγάλεω για τον αγώνα με τον Ηρακλή: Κλάεβιτς, Τζενάμο, Παπουτσής, Αλεξόπουλος, Ψωμάς, Εντουσέι, Σκοπελίτης, Φωτάκης, Μπάρκογλου, Χλωρός, Νικολόπουλος, Αγρίτης, Άγγος, Τσάτσος, Μεϊδάνης, Μουστογιάννης, Χρήστου, Χατζής.

Ο Χρήστος Μουστογιάννης μιλώντας στην EΡΑ ΣΠΟΡ δήλωσε" Το Αιγάλεω σε κάθε παιχνίδι προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οποτε με χρησιμοποιεί ο προπονητής μου προσπαθώ να ανταπεξέρχομαι, δεν μπορώ να πω όμως ότι έχω κάνει κάτι σπουδαίο ακόμα. Πιστεύω ότι στο τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα θα έχει καταφέρει το στόχο της που είναι η έξοδος στην Ευρώπη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK