Ο Χιμένεθ συνέδεσε την 6άρα στο Φάληρο μ' ένα ακόμη ματς που συζητήθηκε

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση και την ευρεία νίκη της ΑΕΚ, ενώ προκάλεσε ερωτήματα η απάντησή του για τη βραδιά της 6άρας στο Φάληρο. Τη συνέδεσε μάλιστα μ' ένα ακόμη παιχνίδι της εποχής εκείνης που είχε συζητηθεί.

Ο Χιμένεθ συνέδεσε την 6άρα στο Φάληρο μ' ένα ακόμη ματς που συζητήθηκε

Οι δηλώσεις Χιμένεθ για την 5άρα στην Κέρκυρα και η αινιγματική απάντηση για την βραδιά της 6άρας στο Φάληρο στην προηγούμενη θητεία του, ματς που συνέδεσε με ένα ακόμη παιχνίδι της σεζόν εκείνης που είχε συζητηθεί.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος, διότι υπήρχαν πολλοί ποδοσφαιριστές που έλειπαν για μεγάλο διάστημα. Και έτσι όπως είναι το πρόγραμμα, τους χρειαζόμαστε όλους", σχολίασε αρχικά.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είπε: "Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Διαφορετικοί αντίπαλοι, διαφορετικές διοργανώσεις. Αλλά σήμερα το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Πριν το ματς όλοι έλεγαν για τον Ολυμπιακό, όμως αυτοί οι τρεις βαθμοί, είναι ζωτικής σημασίας".

Για το γεγονός πως στην προηγούμενη θητεία του, είχε ένα δύσκολο βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, σχολίασε: "Σκέφτομαι πολλά πράγματα, όχι μόνο που συνέβησαν εκείνο το βράδυ. Όχι μόνο τότε, αλλά και σε άλλο παιχνίδι. Ίσως ξέρετε περισσότερα. Ας το αφήσουμε, ας το ξεχάσουμε".

Για την επιστροφή του Τσιγκρίνσκι, τόνισε: "Νομίζω πως κανείς δεν εκπλήσσεται πως είναι ένας παίκτης με πολύ ποιότητα. Αυτό που φυσικά εκπλήσσει, είναι η μεγάλη ταπεινότητα του και πόσο μεγάλος επαγγελματίας είναι. Θυσιάζεται καθημερινά και δουλεύει, σαν να είναι παιδί της Ακαδημίας. Αυτοί οι παίκτες αρέσουν σε μένα και σε κάθε προπονητή να έχει. Ελπίζω να ξεκουραστεί, θα δούμε πως θα είναι για την Πέμπτη. Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω τον Τσιγκρίνσκι, γιατί ήταν σημαντική η βοήθεια που έδωσε στο σημερινό παιχνίδι".

Το ματς στο οποίο ενδέχεται να αναφέρεται ο Χιμένεθ είναι η εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, για την οποία είχε προκληθεί πολύς ντόρος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK