Αίντραχτ: "Έκοψε" τα όνειρα για το αστέρι που πήρε "τσάμπα" και κοστολογεί 100 εκατ.

Τα όνειρα των μνηστήρων για την απόκτηση του Κόλο Μουανί τερμάτισε με τοποθέτησή του εκπρόσωπος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

France's Randal Kolo Muani celebrates scoring his side's second goal during the World Cup semifinal soccer match between France and Morocco at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Dec. 14, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κόλο Μουανί AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Στη λίστα των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων έχει καταφέρει να μπει ο Κόλο Μουανί μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, που αποτέλεσε και μία από τις μεγάλες εκπλήξεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου που έλαβε χώρα στο Κατάρ μετακόμισε στην ομάδα της Φρανκφούρτης ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι από την γαλλική Νις.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του ο γνωστός μεταγραφολόγος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον 24χρονο ποδοσφαιριστή και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις και η γερμανική ομάδα εκφράζοντας μάλιστα την σκέψη της ότι αυτό θα κάνει καλό και στις δύο πλευρές.

"...Δεν έχουμε καμία πρόθεση να πουλήσουμε τον Κόλο Μουανί τώρα. Οι προσδοκίες που υπάρχουν γι αυτόν είναι κατανοητές και φυσιολογικές. Άλλη μία χρονιά μαζί μας θα του έκανε καλό, θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί του και όχι να τον πουλήσουμε..."

Θυμίζουμε, ότι το συμβόλαιο του Γάλλου ποδοσφαιριστή με την Άιντραχτ λήγει το καλοκαίρι του 2027 με την γερμανική ομάδα να τον κοστολογεί περίπου στα 100.000.000 ευρώ.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβαστε Περισσότερα

Τότεναμ: Αυτοί οι δύο παικταράδες θα αποχωρούσαν αν έμενε ο Κόντε

Μπάγερν: Ο Μίλερ πέτυχε ανοιχτό παραθυράκι από το...σπίτι του

Παρί: Στη λίστα για αντι- Γκαλτιέ ένας "Κύριος" της προπονητικής

News 24/7

24MEDIA NETWORK