Παρί: Στη λίστα για αντι- Γκαλτιέ ένας "Κύριος" της προπονητικής

Την περίπτωση του Ρομπέρτο Μαντσίνι φέρεται πως εξετάζουν οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν για να αποτελέσει τον διάδοχο του Κριστόφ Γκαλτιέ το ερχόμενο καλοκαίρι στον πάγκο της ομάδας.

PSG president Nasser Al-Al-Khelaifi attends a press conference with Lionel Messi Wednesday, Aug. 11, 2021 at the Parc des Princes stadium in Paris. Lionel Messi is a "big asset" for Paris Saint-Germain from a commercial perspective, team president Nasser Al-Khelaifi said Wednesday. (AP Photo/Francois Mori)
Ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Τον αντικαταστάτη του Κριστόφ Γκαλτιέ φέρεται πως αναζητά η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς η κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει "ταρακουνήσει" τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Πολλοί είναι οι προπονητές που βρίσκονται στη λίστα των Γάλλων για να αναλάβουν την ιδιοκτησία της ομάδας, μεταξύ αυτών ο Ζόσε Μουρίνιο ο οποίος όμως πήρε μεγάλη απόφαση για το μέλλον του αλλά και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας, Τιάγκο Μότα που έχει μπει πολύ δυνατά στον κόσμο της προπονητικής.

Σύμφωνα με νεότερο δημοσίευμα του FOOTMERCATO, η ομάδα του Παρισιού εξετάζει σοβαρά και την περίπτωση του νυν τεχνικού της εθνικής Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο 58χρονος Ιταλός έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Ιταλίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026, χωρίς όμως να αποκλείεται αυτό να διακοπεί καθώς ο προπονητής φέρεται να έχει αποδυναμωθεί μετά από την ήττα από την Αγγλία για τα προκριματικά του EURO2024.

Θυμίζουμε, ότι ο Μαντσίνι βρίσκεται στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας από το 2018 ενώ προηγουμένως είχε περάσει, μεταξύ άλλων και από τους πάγκους των Μάντσεστερ Σίτι, Ίντερ και Λάτσιο.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπιέλσα: Βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή για χάρη κορυφαίας εθνικής ομάδας

Αμπράμοβιτς: Παρείχε δάνεια ύψους 117 εκατ. σε ομάδα ενώ είχε την Τσέλσι

Μπαρτσελόνα: Μόνο οι υπογραφές μένουν για την πιο κομβική ανανέωση

News 24/7

24MEDIA NETWORK