Αίτηση μετάθεσης ημερομηνίας απο Ουρουγουάη

Την μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας η αντίστοιχη της Ουρουγουάης.

Αίτηση μετάθεσης ημερομηνίας απο Ουρουγουάη

Την μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας η αντίστοιχη της Ουρουγουάης. Ο πρώτος αγώνας των πλέι οφ που οδηγούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 έχει καθοριστεί να πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου στο Μοντεβιδέο, με την ρεβάνς να ορίζεται στις 16 του ίδιου μήνα στο Σίδνευ.

Οι « σελέστε» επιθυμούν την μετάθεση της ημερομηνίας του πρώτου αγώνα στις 11 Νοεμβρίου, προκειμένου να υπάρξει μια έξτρα ημέρα ξεκούρασης για τις δυο ομάδες. « Το σκεφτόμαστε. Δεν μπορούμε να βάλουμε ένα όριο για την ημερομηνία της απόφασης μας, ωστόσο, πρέπει να είναι σύντομα. Εξαρτάται από το τι θέλουμε να κάνουμε, καθώς υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι παράγοντες που πρέπει να σκεφθούμε », τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αυστραλίας, Στιούαρτ Χοτζ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK