Ακαδημία της ΑΕΚ στην Αργεντινή!

Διαβάστε για την ακαδημία με την επωνυμία ΑΕΚ FC, την οποία ανοίγει στο Μπουένος Άιρες ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και αγαπημένος της εξέδρας Εμανουέλ Ρουίς. Την εγκαινιάζει ο Ντιέγκο Μαραντόνα!

Ακαδημία της ΑΕΚ στην Αργεντινή!

Ο Εμανουέλ Ρουίς δεν έκρυψε ποτέ την τρέλα του για την ΑΕΚ, την οποία εξεδήλωσε μάλιστα πολύ έντονα μέσω της αποκλειστικής συνέντευξης που παραχώρησε πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης, ανοίγει Ακαδημία Ποδοσφαίρου στο Μπουένος Άιρες με το όνομα "AEK F.C", και η οποία όπως εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος ο Εμανουέλ Ρουίς "θα τελεί υπό την αιγίδα των Μπόκα Τζούνιορς".

Η σχολή ποδοσφαίρου θα ανοίξει σε 10 μέρες από τώρα και ο πρώην Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε στην ιστοσελίδα aek1924.gr, "πέρα από το συμβολικό όνομα, λόγω του δεσίματός μου με την Ένωση, στόχος και επιθυμία μου είναι η συνεργασία με την ΑΕΚ ώστε να στέλνω νέα ταλέντα της Λατινικής Αμερικής στην Ελλάδα και τον αγαπημένο μου "δικέφαλο".

Στα εγκαίνια της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου AEK F.C, η οποία θα τελεί υπό την αιγίδα της Μπόκα Τζούνιορς, θα δώσει το "παρών" ο κορυφαίος, κατά πολλούς, ποδοσφαιριστής του κόσμου Ντιέγο Μαραντόνα που αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκδήλωση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK