Ακραίο! Η Ρόμα ολοκληρώνει μία από τις βόμβες του καλοκαιριού σχεδόν... τσάμπα

Αντί ενός ποσού της τάξεως των 5.000.000 ευρώ αναμένεται να κάνει δικό της τον Ρομέλου Λουκάκου η Ρόμα από την Τσέλσι, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Roma's head coach Jose Mourinho sits on the bench prior to the start of the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Denes Erdos)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα AP

Στην Serie A για χάρη της Ρόμα αναμένεται να επιστρέψει ο Ρομέλου Λουκάκου σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα φέρεται πως τα βρήκε με την Τσέλσι για τον μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή αντί ενός ποσού κοντά στα 5.000.000 ευρώ, χωρίς να υπάρχει κάποια υποχρεωτική οψιόν αγοράς στο deal.

Θυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα ο Βέλγος φορ βρέθηκε κοντά τόσο στην Ίντερ όσο και στη Γιουβέντους, με τα deal όμως να μην προχωρούν και την Τσέλσι να "αναγκάζεται¨να δανείσει εκ νέου τον παίκτη καθώς δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του προπονητή των μπλε, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Με αυτά τα χρήματα η Λάτσιο τελειώνει τη μεταγραφή του Γκεντουζί

Παρί, μεταγραφές: Οι Γάλλοι δίνουν μάχη με τον χρόνο για τον παρτενέρ του Εμπαπέ, "ανέβηκαν" στα 80 εκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK