Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή δεν έχει τη φανέλα και το μετάλλιο: Τα πούλησε η πρώην του για να τον εκδικηθεί

Έπειτα από ένα επεισοδιακό χωρισμό η σύντροφος του ποδοσφαιριστή της Αργεντινής πούλησε την εμφάνιση που φόρεσε ο παίκτης στον τελικό του Μουντιάλ 2023 και το μετάλλιό του.

Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή δεν έχει τη φανέλα και το μετάλλιο: Τα πούλησε η πρώην του για να τον εκδικηθεί

Χαμός στην Αργεντινή με τον Παλάσιος της Μπάγερ Λεβερκούζεν και την πρώην σύντροφό του Γέσικα Φρίας. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2021, αλλά το 2023 αποφάσισαν να χωρίσουν. Ωστόσο, όλη αυτή η διαδικασία είναι εξαιρετικά δύσκολη και τοξική για τους πρώην συντρόφους...

Εν μέσω του διαζυγίου έχουν προκύψει οικονομικά προβλήματα με την influencer να υποστηρίζει πως ο Εζεκιέλ Παλάσιος δεν της δίνει χρήματα για το σπίτι, ενώ η ίδια το μόνο που ζητάει είναι να υπογράψει ο ποδοσφαιριστής το διαζύγιο και τίποτα άλλο, όπως για παράδειγμα τα περιουσιακά του στοιχεία στην Γερμνία.

Με αυτά και με εκείνα λοιπόν η Φρίας απείλησε τον πρώην σύντροφό της ότι εάν δεν προχωρήσει στα όσα διαβάσατε παραπάνω τότε θα πουλήσει τη φανέλα που φόρεσε ο ποδοσφαιριστής στον τελικό του Μουντιάλ 2023 όπως και το μετάλλιο του Παγκόσμιου πρωταθλητή.

Και η influencer, λοιπόν, δεν έμεινε στην απειλή καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα προχώρησε στην πώληση των δύο αντικειμένων...

Διαβάστε περισσότερα

Η Λίβερπουλ δουλεύει για την επόμενη σεζόν χωρίς τον Κλοπ: Βρήκε τον "νέο Μασεράνο" και πληρώνει...

Παλιά δεν είχε στον ήλιο μοίρα και τώρα απολύει προπονητή επειδή κοιτά μόνο Champions League

News 24/7

24MEDIA NETWORK