Ακυρώθηκε το... διπλό πέναλτι του Μαχρέζ

Η Λέστερ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2 την Σίτι στο 78ο λεπτό, όμως δεν τα κατάφερε παρότι ο Ριάντ Μαχρέζ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! Διαβάστε το λόγο που ακυρώθηκε το γκολ του (VIDEO).

Leicester City manager Craig Shakespeare, right, speaks to his players during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester, at the Etihad Stadium, in Manchester, England, Saturday May 13, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Leicester AP

Συναρπαστικό το πρώτο ημίχρονο στο Etihad Stadium με την Σίτι να κάνει το 1-0 στο 29ο λεπτό με τον Νταβίντ Σίλβα. Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχου διπλασίασαν τα τέρματα τους από την άσπρη βούλα με τον Γκάμπριελ Ζεζούς, όμως η Λέστερ μπήκε ξανά στο παιχνίδι με τον Οκαζάκι στο 42'.

Οι "αλεπούδες" θα μπορούσαν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας, αν ο Μαχρέζ δεν... γλιστρούσε στο 77ο λεπτό. Η Λέστερ κέρδισε το πέναλτι και ο Αλγερινός κλήθηκε να το εκτελέσει.

Για κακή του τύχη, όμως, έχασε την ισορροπία του και η μπάλα χτύπησε δυο φορές τα πόδια του προτού την ακουμπήσει κάποιος άλλος. Έτσι παρότι η μπάλα μπήκε στα δίχτυα, το γκολ ακυρώθηκε και έμεινε αυτό το 2-1 για την Σίτι.

Martin Rickett/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK