Αλαφούζος: "Πιο δυνατοί μέσα από τα προβλήματα"

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον ΟΦΗ προσπαθεί ν' ανασυνταχθεί για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί εντός και εκτός των συνόρων. Γι' αυτό τον λόγο το πρωί της Τρίτης ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο Κορωπί και μίλησε στους παίκτες του Τριφυλλιού.

Αλαφούζος: "Πιο δυνατοί μέσα από τα προβλήματα"

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ τόνισε στους παίκτες ότι είναι η ώρα να φανούν δυνατοί και να βγουν ισχυροί μέσα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. "Όπως η επιτυχία έτσι και η αποτυχία είναι μέρος της ζωής μας. Να ξέρετε πως και εγώ στη ζωή μου έχω βιώσει πολλά, είχα φτάσει ακόμη και στο όριο της καταστροφής. Το θέμα από τέτοιες καταστάσεις είναι να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Να βγαίνεις ισχυρότερος μέσα από τα προβλήματα και όχι να σε παίρνει από κάτω. Να μην σκύβεις το κεφάλι ούτε και να ντρέπεσαι. Έχετε δείξει τι μπορείτε να κάνετε και τι να περιμένουμε από εσάς, οπότε ήρθε η ώρα να φανείτε και πάλι δυνατοί" είπε αρχικά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Τριφυλλιού συμπλήρωσε: "Δεν χρειάζεται να σας υπενθυμίσω τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν. Τις ξέρετε πιο καλά από τον καθένα. Βλέπετε επίσης ότι προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς απέναντί σας και να μην υπάρχουν καθυστερήσεις, κάτι που σχεδόν πάντα επιτυγχάνεται".

Τέλος, ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε στους παίκτες ότι μέχρι τις γιορτές θα έχει λυθεί οποιοδήποτε οικονομικό ζήτημα έχει προκύψει, κυρίως μετά τον αποκλεισμό από την Σταντάρ στα προκριματικά του Champions League: "Φυσικά ο βαθμός εκπλήρωσης των υποχρεώσεών μας πολλές φορές εξαρτάται και από τα αποτελέσματα στο γήπεδο. Για παράδειγμα και δίχως να ευθύνεστε εσείς καθώς η απόδοσή σας δεν ήταν κακή, ο αποκλεισμός από την Σταντάρ μας στέρησε 2,5 εκ. και μας πήγε πίσω. Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί και να σας βγάζει από τον στόχο σας, διότι είναι ένα θέμα που λύνεται και θα το λύσουμε μέχρι τις γιορτές".

24MEDIA NETWORK