Αλαρντάις: "Υποχείριο" του Μουρίνιο η Πρέμιερσιπ"

Oι απώλειες που θα έχει η Μπόλτον λόγω του κυπέλλου εθνών της Αφρικής έχει βγάλει εκτός εαυτού τον Σαμ Αλαρντάις. Ο τεχνικός της Μπόλτον είχε ζητήσει από τους τεχνικούς των άλλων ομάδων να εξετάσουν το ενδεχόμενο αναβολής ορισμένων αγώνων, αλλά κανείς δεν δέχθηκε. Αυτό εκνεύρισε τον "Big Sam" που τους κατηγόρησε ανοικτά ότι αν έκανε κάτι τέτοι ο Ζοζέ Μουρίνιο θα δέχονταν χωρίς να αντιδράσουν.

Αλαρντάις: "Υποχείριο" του Μουρίνιο η Πρέμιερσιπ"

Oι απώλειες που θα έχει η Μπόλτον λόγω του κυπέλλου εθνών της Αφρικής έχει βγάλει εκτός εαυτού τον Σαμ Αλαρντάις. Ο τεχνικός της Μπόλτον είχε ζητήσει από τους τεχνικούς των άλλων ομάδων να εξετάσουν το ενδεχόμενο αναβολής ορισμένων αγώνων, αλλά κανείς δεν δέχθηκε.

Αυτό εκνεύρισε τον "Big Sam" που τους κατηγόρησε ανοικτά ότι αν έκανε κάτι τέτοιο ο Ζοζέ Μουρίνιο θα δέχονταν χωρίς να αντιδράσουν.

"Παραπονιέμαι σε όλους και ουσιαστικά τους ικετεύω. Αν κάτι τέτοιο γίνονταν από τον Μουρίνιο θα έλεγαν εντάξει. Το μοναδικό που μας ενδιαφέρει σε αυτό το θέμα είναι η Πρέμιερσιπ και όχι η ΦΙΦΑ ή η ΟΥΕΦΑ. Εμείς υποφέρουμε, αλλά δεν το καταλαβαίνουν", ήταν τα λόγια του προπονητή του Στέλιου Γιαννακόπουλου.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι "trotters" θα στερηθούν των υπηρεσιών των Οκότσα, Ζαϊντί, Ντιουφ, Φατιγκά και Φαγιέ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στα μέσα του Ιανουαρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK